Pejsen spjældet fjernelse

May 26

Pejsen spjældet fjernelse

En fuldt funktionel pejs spjældet er nødvendige for en pejs at være sikker. Efter en masse eksponering for røg og sod, spjæld forværres og skal udskiftes. At fjerne den gamle spjæld kan være svært, men der er en række metoder, du kan forsøge at gøre processen lettere.

Rengøring og lokalisering

For at mindske rod, rense ud pejsen. Bære handsker, beskyttelsesbriller og tøj, der kan være dirtied. Fjerne alle de sod og aske fra kroppen, og tage så meget som du kan fra begyndelsen af røret. Også fjerne pejs risten.

Kig til pejsen spjældet. Find dig selv hvor du lige har fjernet den forkullet træ og risten og slå op. Bære beskyttelsesbriller for at beskytte dine øjne. Skinne en lys op til Se området nemmere. Det vil være beliggende omkring en fod eller så højere end åbningen af pejsen.

Unhinging

Den renere metode, der undertiden arbejder er af unhinging. Der er forskellige typer af spjæld, og de installeres på forskellige måder. Én type er fastgjort med fire bolte. Til dette, bruge en skruenøgle og twist bolte i en uret bevægelse. Når disse er taget væk, slide spjældet sidelæns og tage det af stangen.

Den anden måde, at det kan være fastgjort er med knappenåle. Der kan have et håndtag, hvor benene skal tages ud. Fjerne disse, og skubbe på spjældet. Derefter flytte omkring en tomme eller to, skub bunden eller bagsiden af spjældet fra hængslerne.

Aggressive taktik

Når spjældet er fast i ét sted, kan du prøve nogle aggressive taktik. En indebærer en sawsall, men det anbefales ikke, fordi det har tendens til at bringe alt, der er fast i skorstenen i stedet for en del af det ned. Alternativet er at bruge en plasma cutter, som er bedre i mindre steder og ikke forårsage så meget vibrationer.

Når du har foretaget nogle nedskæringer, eller hvis du beslutter at gå uden saven helt, skal du bruge et brækjern til at flytte den. Dette vil bringe det rod, der er direkte på toppen af spjældet, men ikke resten. Der vil være rester, der falder ned, så hold hovedet beskyttet og tage alle nødvendige forholdsregler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com