Fælles træer i landskabspleje

May 26

Når planlægning landskabspleje omkring dit hjem er det vigtigt at tage hensyn til den skønnede størrelse af de ældre træer. Også, huske på, at temperaturen, jordbundsforhold, vækstsæson, vand og lys påvirker størrelsen som træerne modne.

Evergreens

Stedsegrønne træer er fælles for mange landskaber. Nogle fælles evergreens omfatter den hvide fir, Colorado Gran og Douglas fir. Evergreens bevarer de grønne nåle, der tjener som planter bladet gennem vinteren, tilbyder året rundt farve til landskabet. Grantræer har normalt kort nåle, mens pines er kendt for de længere nåle.

Blomstrende træer

Blomstrende træer er almindeligt sekundære til skygge træer i de fleste værfter, ifølge Virginia Cooperative udvidelse kontor. Hensigten med træet er at tilføje farve og visuel interesse snarere end at give skygge og læ til hjemmet. Krabbe apple er blandt de mest almindelige blomstrende træer bruges til landskabspleje, sammen med østlige redbud, Kina pære og forskellige kirsebærtræer.

Ahorn træer

Landscapers stole på en bred vifte af ahorn træer, sølv ahorn, mountain ahorn, rød ahorn og sort ahorn. Det sukker ahorn, som vokser overalt i de nordlige dele af USA, er den primære kilde til maple sukker og sirup.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com