Hvad måned skal du plante Zucchini i?

May 26

Zucchini er sommer squash. De skal plukkes når de er umodne, mens huden er stadig blød, og mens frøene er bløde og hvide. Hele umodne grøntsager kan spises: hud, kød og frø. Sommer squash vokser typisk på bush-type, højen-formede planter. Blomster og frugter af zucchini vokse fra midten af anlægget på korte stilke, i modsætning til lang-vined vinter squash sorter.

Dage til udløb

Frøposen vil som regel fortælle dig det gennemsnitlige antal dage til udløb fra tiden zucchini plantefrø. Zucchini planter producerer typisk spiselig-størrelse frugter i kun 40 til 60 dage fra plantning. Squash frø kræver varm jord til at spire og varme temperaturer til at vokse. Selv når de udvendige temperaturer nå så højt som 100 grader Fahrenheit, fortsætte zucchini planter til at blomstre og sætte frugt. De insekter, der bestøver zucchini vises ikke, før vejret har varmet, så ekstremt tidlige planter normalt ikke sat frugt.

Start frø indendørs

For en tidlig afgrøde af zucchini, start frø indendørs omkring en måned før datoen for sidste forventede frost i dit område. Transplantation efter jordbundens temperatur. Så snart jorden varmer til 60 grader Fahrenheit, kan din zucchini planter transplanteres ind i din have. I den sydlige og sydvestlige USA, kan zucchini planter være fastsat så tidligt som i marts. Centrale amerikanske plantning zoner er normalt varm nok at omplante zucchini i sent April eller maj. Gartnere i nordlige områder kan være nødvendigt at vente til begyndelsen af juni.

Direkte efterkommere udendørs

Plante squash frø direkte i haven, når jordens temperatur er på 60 grader. Zucchini plantefrø på samme tid, som du fastsat zucchini transplantationer: begynder i marts i det sydlige USA og gradvist senere, hvis din placering er længere nordpå.

Efterfølgende plantning

For den tidligste zucchini høst, start nogle af dine zucchini planter indendørs. Disse planter vil have et forspring over de frø du plante direkte i haven på samme tid. Gøre successive beplantninger hver to uger for en kontinuerlig forsyning af unge zucchini.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com