Hvordan at slippe af Centipedes & edderkopper i dit hus

May 26

Hvordan at slippe af Centipedes & edderkopper i dit hus

Hvis du ikke ønsker at gøre brug af centipedes og edderkopper i dit hus for at hjælpe med at holde andre insekt befolkninger under kontrol, kan du enten lade centipedes og edderkopper alene eller finde en måde at slippe af med dem. Centipedes og de fleste edderkopper udgør ikke farer for mennesker, men deres tilstedeværelse kan forvirre husejere, der finder deres udseende distraherende. Insekticider og pesticider kan slippe et hus af edderkopper og centipedes, men du kan opnå de samme resultater uden kemikalier.

Instruktioner

•Fjernelse fugt kilder i dit hjem. Hvis du lykkes i at befri dit hjem af insekter, centipedes og edderkopper ikke vil finde en fødekilde og forblive ikke i dit hus enten. Sørg for at dit hus ikke har nogen stillestående vand, der kan tiltrække myg og andre insekter. Kontroller for at sikre, at dine rør og armaturer ikke har nogen lækager. Tørre, fugtige områder af dit hjem, sådan som i dræn, i kælderen, i vaskeri område og i nærheden af badeværelsesgulvet. Insekter kan ikke overleve i en tør atmosfære, og når insekterne forsvinde, centipedes og edderkopper vil forlade samt for at finde en anden kilde til mad.

•Luk off alle åbne punkter hvor insekter kan indtaste, herunder punkter hvor centipedes og edderkopper kan få i. Sørg for alle dine windows har skærme, forsegle revner i vægge og fundament af huset og caulk nogen åbninger omkring døre og vinduer. Sørg for at alle ventilationsåbninger fører til ydersiden har skærme.

•Scatter eukalyptus blade omkring dit hus til at afskrække edderkopper fra indtastning. Efterlad ikke åbne papkasser rundt som edderkopper elsker at kravle ind i pap. På samme måde, ikke forlade træ eller blade at samle mod væggene i dit hus, fordi disse nicher kan give edderkopper med en komfortabel plads til reden. Reducere belysning uden for dit hus, som natlysene tiltrække edderkopper. Fjern eventuelle spindelvæv, så snart du ser dem, både indenfor og udenfor huset. Hvis du mener at du er en edderkop angreb i dit hus, støv og vakuum huset grundigt og deponere taske fra støvsugeren i en lukket plastikpose at forsegle i enhver edderkop æg, som du støvsuges.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com