Hvordan at få Børns Tylenol ud af tæppet

May 27

Hvordan at få Børns Tylenol ud af tæppet

Når dit barn har feber eller kold og du skal behandle dit barns symptomer, kan du nå til de Børns Tylenol. Selvom dette produkt kan reducere feber, og lindre smerter, hvis du ved et uheld spilder det på gulvtæppe, skal du handle hurtigt for at fjerne pletten. Fordi flydende Tylenol produktet indeholder farvestoffer, forsøge at fjerne det fra tæppe fibre så hurtigt som muligt.

Instruktioner

•Saturate bomuldsklud med almindelig, køligt vand og bruge det til at skamplet op så meget af Tylenol som muligt. Gøre dette umiddelbart efter udslippet sker for de bedste resultater. Fortsætte blotting indtil nogen mere Tylenol vises på bomuldsklud som du skamplet.

•Mix 1/2 kop vand og 1/2 kop hvid eddike i en sprayflaske. Spray Tylenol på gulvtæppet med eddike og skamplet på det let med en bomuldsklud. Fortsætte blotting for at fjerne så meget medicin som muligt fra på tæpperne. Skyl løber helt med koldt vand for at afslutte behandlingen af pletten.

•Kombiner 1 kop af køligt vand og 1 tbsp. af ammoniak i en sprayflaske. Spray ammoniakopløsning over Tylenol pletten og skamplet forsigtigt med bomuldsklud. Holde blotting for at fjerne så meget af pletten, som du kan. Skyl løber helt med koldt vand for at afslutte behandlingen af pletten.

•Sæt 2 kopper varmt vand og 1/2 tsk af den pulveriserede vaskemidler i sprayflaske. Ryst ingredienserne godt og derefter spray de farvede område let. DUP forsigtigt med bomuldsklud til at fjerne pletten fra gulvtæppet. Skyl løber helt med koldt vand for at afslutte behandlingen af pletten.

•Anvend en rengøring opløsningsmidler på gulvtæppet. Find et produkt designet til at fjerne et farvestof pletter fra tæpper. Spray det farvede område let med tæppe opløsningsmiddel og skamplet opløsningsmiddel og pletten med en fugtig bomuldsklud. Fortsætte blotting forsigtigt, indtil du fjerner så meget af pletten som muligt.

Tips & advarsler

  • Sørg for at du bruger kun en ikke-blegning vaskemidler til Pletfjerning eller risikerer du blegning dit tæppe.
  • Altid duppes forsigtigt som du forsøger at fjerne en carpet bejdse. Aggressive gnide kan beskadige tæppe fibre og gøre faktisk skubbe pletten yderligere i fibrene i stedet fjerne den.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com