Rhus For lutter tørklæder som vindue belægninger

May 27

Rhus For lutter tørklæder som vindue belægninger

Ren og skær tørklæder gør smukke vindue belægninger. Deres tynde stof tillader lys gennem og fremhæver farven på tørklæder. Ren og skær tørklæder er ikke effektive til at levere isolering eller blokerer lys, så brug traditionelle blinds eller gardiner til disse formål. Dog kan lutter gardiner tilføjes som et dekorativt element på toppen af andre vindue belægninger.

Ren og skær paneler

For windows, der ikke kræver isolering eller blokering af lys, skal du bruge lutter tørklæder som gardin paneler. Den nemmeste måde at gøre dette er at folde over ene ende af hver lutter tørklæde, så sy for at gøre en tube for tørklæde til at hænge på gardinstang. Justere den fold-over beløb tykkelsen af gardinstang. Bredder af lutter tørklæder variere; Planlæg at bruge mindst to gange bredden af dit vindue så gardiner drapere pænt. For eksempel, ville en 60-tommer-dækkende tørklæde være passende for en 30-tomme vindue, eller brug to tørklæder 15 inches eller bredere for en fyldigere udseende.

Grundlæggende lutter Valance

Fold og sy langs den lange side af en ren og skær tørklæde til at oprette en valance. Valance tilføjer dekoration til en nøgne rude samtidigt med at tillade folk at se uden for klart. På visse tidspunkter af dagen, kan sollys skinne direkte gennem valance, giver den ren og skær stof et skinnende udseende. Igen, justere bredden af fold-over beløb ifølge tykkelsen af gardinstang og den samlede bredde af tørklæde.

Harmonika lutter Valance

Oprette et look, der er mere kompleks end en valance, men ikke helt så afslappet som en swag ved at folde en stejle tørklæde langsgående harmonika stil. Skåret et hjørne (en trekant) fra hver ende af tørklædet til at oprette en trapez form; Dette vil give mulighed for valance ender til at falde på forskellige længder og synliggøre alle folderne. HEM skære kanterne. Glat den ændrede tørklæde ud på en flad overflade med den længste side af trapez nederst. Begynder øverst, fold tørklæde mod dig, derefter fra jer, skaber harmonika læg 6 til 8 inches lang. Løst bind den plisserede tørklæde med strimler af stof til at gøre en valance lettere at håndtere. Hænge den plisserede tørklæde ved at indsætte i champignon holdbacks, valance skabere eller tørklæde kroge på de øverste hjørner af vinduet. Denne gang, Sørg for den lange side af den foldede valance er øverst. Løsne klud strimler. Forsigtigt trække nederst i midten af valance ned til fylde, og justere længder af haler på siderne af vinduet, indtil du opnår den ønskede effekt. Træk valance stram langs den øverste kant til at reducere halvcirkel hul øverst i vinduet.

Ren og skær Swag

Ren og skær swags er endnu nemmere at gøre end sengeforhæng, fordi de ikke kræver syning. Oprette en swag ved looping en lang rene Skærfer løst omkring gardinstang, at lade enderne hænge ned langs siderne af vinduet. Dette udgør en farverig tre-sidet ramme for vinduets top og sider.

Rene Skærfer farver

Farver af lutter tørklæder bruges som vindue behandlinger påvirke fornemmelsen af et værelse. Lyse farver typisk fungerer bedst i mindre rum til at gøre dem synes lysere og mere åben. Store værelser eller værelser med særligt høje lofter drage fordel af lutter gardiner i mørkere farver, der hjælper omslutte og definere rummet. En enkelt farve eller print virker bedst for kapper og swags, men ved hjælp af flere store tørklæder i forskellige farver på et enkelt vindue skaber interesse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com