Granatæble sorter, der bærer frugt

May 27

Granatæble sorter, der bærer frugt

Frugt forsynet med granatæble træer er små, ofte busk-lignende træer, der vokser i tørre, eller i det mindste varme, klima. Meget dekorative, når de vokser i det rette klima, størstedelen af alle granatæble sorter begynder bærer frugt to og halvt til tre år efter plantning, selv om et år er muligt., mens træet kan vokse overalt i troperne og subtroperne--herunder dele af USA--træ producerer en ideel afgrøde halvtørre betingelser med masser af varme til at støtte modningsprocessen. For at beskytte frugten, plukkes Granatæbler før modenhed, da de er tilbøjelige til at opdele fra deres egen vægt, hvis de blev efterladt dinglende på træet.

Bedana

I Indien, frugtbærende granatæble træ--Bedana--vokser i naturen og i granatæble gårde. Bedana frugt er forholdsvis bløde frø indeni som indianere og granatæble marketingfolk, klassificere som "uden kerner". Bedana granatæble træ, ligesom de fleste andre granatæble træsorter, vokser til omkring 12-16 fod i højden, men kan vokse op til 30 fod høje. Bedana træet bærer en medium til stor frugt med en brun og hvid skorpe, som ligner læder. Inde er lyserød-hvid pulp bløde med en sød, forfriskende smag.

Vidunderligt

Vidunderlige granatæble træet bærer en af de største granatæble frugter. Som en af de mest anerkendte granatæble sorter i verden producerer træ grapefrugt størrelse frugter, der er lysere, mere skinnende og mere kirsebær rød end andre sorter. Lilla-røde frugter har en rød kød indeni og bløde, svampet frø, der er tyggetabletter og velsmagende. Dog producerer det vidunderlige træ en meget mere syrlig eller sur smag end de søde sorter. Ifølge Purdue Universitet havebrug division er dette træ type bedre for saftpresning end for bidende ind fra træet. Denne frugt bærende træ vokser til omkring 18 fod høje ved fuld modenhed og er klar til høst i slutningen af September.

Papir Shell

Papir Shell granatæble træet er en af de tungeste frugt bærere. Træ producerer runde, mellemstore til store frugter næsten hele året. Huden, i modsætning til andre Granatæble frugt sorter, er bleg lysegul med en pink blush. Andre kultivarer og sorter, er mere rubinrød. Papir shell er så opkaldt efter sin tynde skorpe--igen, i modsætning til andre tyk-afskallede typer. Frugt pulp, eller indvendigt, er rød eller pink perler, der er blød, perle-lignende og spiselige.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com