Hvordan man kan opretholde Topiary træer & buske

May 27

Hvordan man kan opretholde Topiary træer & buske

Topiary er kunsten at kunstigt forme træer og buske i geometriske eller repræsentative figurer gennem omhyggelig beskæring. Topiary planter er generelt lavet af evergreens med woody grene og kompakte blade, til at give en solid figur. Når du opretter et nyt værk af gartneri kunst kan tage lang tid og kan kræve en betydelig mængde af dygtighed, opretholdelse af en eksisterende topiary kræver lidt mere end rutine pleje hver måned eller så, at holde anlægget sund og i form.

Instruktioner

•Kapacitet din topiary regelmæssigt. Præcis hvor ofte dette er påkrævet vil variere afhængigt af en række faktorer. Høj vind, lav luftfugtighed og lysere farve af blade alle bidrager til et behov for hyppigere vanding. Topiary skal vandes ikke mindre end en gang om måneden, og bør modtage masser af fugt med hver ansøgning. Du kan selv dykke hele puljen.

•Trim kviste og små grene, der begynder at vokse uden for topiary's planlagte form med grensakse, hver måned. Sveske omhyggeligt for at undgå at skade planten. Altid beskære lige over gren krave eller rejst ridge, der opstår, hvor kvist forbinder til en større stilk.

•Hold topiary sunde og beskytte det mod udefrakommende trusler. Befrugte det mindst en gang om måneden. En nem måde at udføre denne opgave er at blande gødning passende til din busk med vand, når du dykke rødderne, således at udfylde to job på en gang. Spray af grene med insekticid sæbe til at frastøde bladlus, hvis de udgør et problem. Hvis du bor i en region med årstidens kulde, tage topiary indendørs i vintermånederne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com