Hvor meget plads der er behov for Pool udstyr?

November 2

Hvor meget plads der er behov for Pool udstyr?

Uanset om du planlægger at installere en i jorden pool eller en over jorden enhed, skal du ofre baggård plads for at gøre dette. Desværre, når kortlægge målinger for en ny swimmingpool, nogle husejere undlader at tage pool udstyr højde. Mens pool udstyr fylder langt mindre plads end poolen, selv gør, det fylder nok, du skal give for det ved udpegning af plads til din nye pool.

Indbygget Pools

Alle swimmingpooler kræver en pool pumpe og filter. Pool pumpe skubber vand gennem filteret og tilbage i puljen. Hvor meget plads du har brug for din indbyggede pool pumpe og filtersystem varierer efter størrelsen af din pool. De mere gallons af vand din swimmingpool besidder, jo større din pool pumpe skal være og den mere plads du skal reservere for sin installation.

Selv om der er ingen måde at finde ud af, præcis hvor meget plads du har brug for uden at kende størrelsen af din pool, jorden Midwest glasfiber Pool distributører bemærker, at den gennemsnitlige pool ejer bør afsætte et plaster på ca 4 fod kvadrat for en indbygget pool pumpe og filter system.

Overjordiske Pools

Overjordiske pools er generelt mindre end den indbyggede sort. Fordi sådan en pulje er mindre, det holder færre gallons af vand og kræver mindre filtrering. Dette giver mulighed for boligejere med overjordiske pools at komme væk med en mindre pumpe og filtersystem end boligejere med indbygget swimmingpools. Endnu er en anden pladsbesparende fordel ved at eje en overjordiske pool at swimmingpool pumper og filtre til overjordiske pools er til rådighed som enkelt kombinerede enheder.

Overvejelser

Køb den mindste egnede pumpe og filter til din swimmingpool er ikke blot afgørende at spare plads i din baghave – dens også nødvendigt for sundheden for din pool. Når det kommer til at pumpe og filter systemer, større er ikke bedre. En pumpe og filter system, der er for stor vil behandle din pool vand alt for hurtigt. Ifølge Swimtown Pools, kan dette resultere i din pumpe, går tilbage til din swimmingpool vragrester, der bør i stedet fjernes af filteret.

Diverse Pool udstyr

Er din pool vigtigste stykker af elektrisk udstyr, pool pumpe og filter, pumpe og filter er ikke den eneste udstyr, du behøver efter installation af en pool. Du skal også holde pool-rengøring udstyr, såsom et tomrum og et net, handy. Pool kemikalier er også afgørende for at holde pH i din swimming pool afvejes korrekt. Du behøver ikke at reserve baggård plads til rense udstyr og pool kemikalier på samme måde du gør en pool og sin pumpe og filtrering system, men du skal stadig udpege en plads til diverse udstyr, når du installerer en pool.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com