Pool Håndliste installationsvejledning

May 28

Pool Håndliste installationsvejledning

Pool håndlister kommer som en del af det kit, der kommer med pool trapper eller de kan købes separat. Håndlister er en vigtig struktur med både over jorden og i jorden puljer og som anvendes til støt person ind på eller forlade swimmingpoolen. Mens der er mange gør og modeller af disse gelændere og visse dem er bedre for særlige puljer, de er ikke svært at installere og nogle af reglerne for hver forbliver den samme.

Grundlæggende

Arbejder i et tørt område med en assistent, skal du bruge en hånd til at sænke skridt ind i puljen--især når vægten af ballast er tilføjet.

Før du begynder, skal du kontrollere, at du har alle de nødvendige dele og nok sand. Læs vejledningen grundigt inden du forsøger som vægten af sandet afviger med hver model og så gøre installationsvejledning.

I jorden swimmingpool

Håndlister til en i-jorden er normalt installeret når trappen er sat. Mange modeller er knyttet til trinene og er inkluderet i trappe kit. Læs de instruktioner, der kommer med trapper, som systemer, der har en indhegning eller en SIGNA system vil have en anden installationsmetode.

Til standard pools er der huller i trappen til håndlister. Anvende smøremiddel eller sæbe til enderne af gelændere, så de vil glide ind i hullerne. Skubbe dem, indtil de sidder helt inde i hullet. Sikre dem ved hjælp af en skrue pr. post. Placer enheden i poolen med trin på en 45-graders vinkel til tillade vand til at fylde trinene. Skub en monteringsbeslag ned det første indlæg, der er tættest på kanten og knytte det til kanten med to skruer og sikre dem håndlister stillinger ved hjælp af en skrue.

Overjordiske Pools

Disse håndlister er installeret sammen med trappen. Indsæt de kortere indlæg i den øverste trappetrin og de længere indlæg i den nederste trappetrin. Skub en bandage over hver af de korte indlæg, sikring af stillinger med møtrikker og skiver. Skub ramper på stillingerne og bruge skruer for at holde dem på plads.

Fylde ballasten med sand og sætte hætten på. Indsæt ballasten i skridt på det sted, hvor vejledningen angiver. Placere skridt ind i vandet på en vinkel og lad dem ned nok til rører jorden fast skridt. Forlade en tomme mellem væggen og trin. Glide seler ned resten af vejen, indtil de er liggende på trinnet og sikre dem på plads både på kanten af poolen og på trinnet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com