Hvordan til at dække hylder med Liner

May 29

Hvordan til at dække hylder med Liner

Hylde liner forenkler opgaven med aftørring away spild og støv, der ophobes på hylderne hvor du gemme retter, mad, badeværelse leverancer eller andre varer. Foringen gør også ufærdige eller gamle hylder ser friske og attraktive. Nogle hylde liners har selvklæbende opbakning og fungerer godt på pantry og badeværelse hylder. Skridsikre, ikke-klæbende hylde liners er nyttige til at hylderne holder elementer, du ikke skal slide, som retter, briller, gryder og pander, men de er ikke så simpelt at aftørre ren som andre hylde liners og nogle gange ikke bo på plads. Hylde liners er lavet i en bred vifte af farver, stilarter og kvalitet, så du kan matche dine budget og home decor. Dækker hylder med liner er en tidskrævende opgave, men pæn og ren resultaterne er værd at den tid.

Instruktioner

•Measure bredde og dybde på hver hylde, som du vil anvende hylde liner. Optage målingerne i tommer på papir. Multiplicere hver hylde længden af dens dybde til at finde hylden kvadrat inches. Tilføj den kvadrat inches på alle hylder til at finde den samlede kvadrat inches skal dækkes med hylde papir. Hylde-foring projektet kræver at hylde liner.

•Mark en hylde længde og dybde på hylden liner ved hjælp af en lineal og blyant. Mange hylde liners kommer med måling gitter mærker på ryggen, hvilket gør denne opgave nemmere. Klippe liner pænt langs varemærkerne med skarpe saks eller en hobbykniv.

•Lay hylde liner på hylden, og se om det passer skåret stykke. Hvis det ikke passer, skal du gentage trin 2.

•Tag hylde liner selvklæbende opbakning hvis det er sådan et underlag. Hvorvidt lineren har en selvklæbende bagside, sætte et hjørne af liner på de respektive bageste hjørne af hylden, og omhyggeligt tryk lineren på plads. Glat alle rynker og slæbebåd resten af foringen i position på hylden. Gnid ud luftbobler ved at køre din hånd mod de liner kanter.

•Trim overskydende liner materiale fra forsiden eller kanten af hylden med saks eller hjælpeprogram kniv.

•Applicer hylde liner til hver hylde ved hjælp af den samme procedure, du brugte til at gælde den første hylde liner.

Tips & advarsler

  • Vælg en hylde foring lavet af materiale tunge nok til at stå til den tilsigtede brug. Liner til badeværelse hylder, der holder toiletartikler kan være en lettere materiale end liner til hylder, der holder dåser eller tunge apparater.
  • God kvalitet, heavyweight hylde foring materiale er nemmere at installere, ser bedre og holder længere end hylde liner, der er af dårlig kvalitet og fremstillet af lettere vægt materiale.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com