Ideer til udendørs Planter boks ordninger

May 29

Ideer til udendørs Planter boks ordninger

Planlægning af udendørs planter boks ordninger er en vigtig del af at få et færdigt look til dit hjem og haven. Plantageejer kasser indeholder adskilte områder af voksende planter og de giver din yard med point af visuelle sort alt efter hvilken stil du vælger. Når du tænker om hvad udendørs planter boks ordninger vil arbejde for dig, er der en bred vifte at vælge imellem.

Hest trug

Hvis du er interesseret i en meget landlige og rustikke udseende, vende en gammel hest trug i en plantageejer boks. Placer den i nærheden af din indkørsel eller hegn og fyld den med en bred vifte af margueritter og vilde blomster, som vil give det et lyst stænk af farve og en tæt tilgroede look. Der er plante, der ligner hest trug, men hvis du bruger de rigtige ting, Husk at bore nogle huller i bunden for dræning formål.

Plantageejer bænk

En plantageejer bænk tillader dig at have opholds- og smukke grønne planter i din have. En plantageejer bænk er en bænk, der har plantageejere knyttet til det på nogle måde. Nogle modeller består af en flad overflade med området planter vokser gennem bunden af bænken. I denne type af bænk, nogle siddeplads er overgivet til planten, men typisk bænken er ekstra lang som et resultat. I andre modeller, der er to plantageejere bygget på begge sider af bænken.

Lav plantageejer boks

Hvis du ikke har en masse plads og ikke ønsker en stor plantageejer boks, Vælg en lang, lav plantageejer boks i stedet. Disse plantageejer kasser kan indstille langs kanten af en veranda og beplantet med korte blomster. De give værftet en lav stribe af farve uden at være overvældende. For en koordinerende touch, match planter til træ trim af dit hjem. En lav plantageejer boks er let at komme til og er mindre overvældende end en større planter boks.

Blødgøre skarpe kanter

En stor plantageejer boks med overhængende vegetation hjælper lindre de hårde kanter i din have. Hvis du har skarpe kanter, der afbryder strømmen af din have, uanset om de er kanterne af haven trapper eller i hjørnerne af dine dæk, placere en plantageejer der. Fyld plante med ivy at skjule de skarpe kanter og tilføje et strejf af grøn til området.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com