Sådan gendannes støbejern pejse

May 29

Støbejern pejs bringer et strejf af elegance til ethvert hjem, men rengøring og genoprette metal kan være en akkord. Regelmæssig vedligeholdelse er afgørende for at bevare det gammeldags look af støbejern. For en indledende rengøring, afsætte et par timer at sikre tid nok til at gøre det rigtigt.

Instruktioner

Proces

•Lay et ark rundt i kanten af pejs til at forhindre sod fra skader tæpper og fliser. En gammel badeforhæng gør også en stor sal dækning. Vær sikker på at dække gulvet samt pejs rengøring er støvede arbejde. Bære handsker, en støvmaske og sikkerheds briller til at forhindre støv fra farvning hud og irriterer øjnene.

•Fjern alle kul, avis, logfiler og kindling fra pejsen. Bruge en skovl og metal spand, hvis kaminen er blevet brugt for nylig, eller behandskede hænder og en papirkurv taske hvis pejsen ikke har været brugt i et stykke tid.

•Brush væk overflade vragrester fra pejsen med en stålbørste. Sørg for at købe en pensel, der passer til din hånd komfortabelt at øge kontrol og styrke. Børste hele overfladen af pejsen kraftigt. Dette vil forberede overflade yderligere rengøring.

•Aftør off enhver resterende støv med en bomuldsklud, der har været dæmpet med en lille mængde af mineralske spiritus. Undgå at bruge vandet på støbejern for at undgå rustpletter.

Gendanne den oprindelige farve af støbejern med et formørkende pasta påføres med en blød børste eller en blød klud. Sværtning paste er tilgængelig på hjemmet og haven butikker og online. Det er ofte annonceres for støbejern brændeovne, men kan bruges til ildsteder samt.

•Maintain den restaurerede pejs ved forsigtigt støvsugning det hver uge.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com