Sådan Care for en Snowball-træ

May 30

Sådan Care for en Snowball-træ

Snebold træet er teknisk set ikke et træ på alle. Videnskabeligt kendt som Viburnum opulus, er snebold træet faktisk en slags løvfældende busk. Opkaldt efter sin runde, fluffy blomstrer, gør snebold træet et iøjnefaldende supplement til haven. Når blomsterne blegne, klynger af lyse røde bær kommer til at tage deres plads, føje til den dekorative effekt. At nå op til 12 fod i højden når fuldt udvokset, snebold træet kan bruges til hække eller grænser eller det kan være plantet alene som en skærm stykke. Mens blomsterne kan gøre det ser kræsen, opretholdelse af en snebold træ er faktisk en temmelig simpel proces.

Instruktioner

•Sæt snebold træet på et solrigt sted. For at producere rigelige blossoms, skal planten mindst seks til otte timer af sollys hver dag. Hvis din snebold træ ikke er blomstrende, skal det flyttes.

•Tilvejebringelse tilstrækkelig vand til træet snebold. Nyplantede buske, tjekke jord på plantning site hver dag og tilføje vand så ofte som nødvendigt for at opretholde en fugtig voksende miljø, som dette vil fremme udviklingen af nye rødder. For etablerede træer, vand ugentligt i 15 til 20 minutter. Justere tidsplanen efter behov. I perioder med tørke eller ekstremt varmt vejr skal snebold træer vandes hver dag. Løvet begynder at visne når plantens vandforsyning er lav.

•Prune snebold træ hvert år, skære det tilbage når blomstrer er visnet. Fjern alle døde, syge eller beskadigede grene med skarpe sakse. Forme træet, hvis det ønskes, ved at fjerne op til en tredjedel af den samlede vækst. For at gøre træet tyndere, fjerne Stokke i bunden af busken. Du kan styre Træets højde, skære grene i toppen af træet.

•Spread en 3 - til 4-tommer lag barkflis omkring bunden af træet, at skabe en cirkel, der er omkring 4 fod i diameter. Dette vil hjælpe jorden blive fugtig og det vil også bidrage til at forhindre vækst af uønskede ukrudt. Holde de bioklip materialer langt væk fra bunden af træet snebold. Dækker bark vil blødgøre det og soft bark er en ineffektiv forsvarsmekanisme.

•Fertilize træet en gang hver fjerde uge for varigheden af vækstsæsonen. Drys 1 kop vand opløselige allround vegetabilske fødevarer rundt i bunden af træet og derefter tilføje vand. Vandet vil opløse gødningen og bære næringsstoffer til rødderne af træet. Stop befrugtende træet når bladene begynder at falde som dette indikerer den modkørende hvilende fase.

•Prevent udvikling af meldug eller skimmelsvamp ved vanding træet i bunden i stedet for overbrusning vand over løvet. Derudover regelmæssigt fjerne alle blade strøelse fra bunden af træet, da det vil naturligt nedbrydes og tiltrække både insekter og svampe.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com