Live Oak Tree afstand & plantning

May 30

Live Oak Tree afstand & plantning

En majestætisk, tårnhøje, bred-blade evergreen, live egetræ (Quercus virginiana) er den endelige træ i det meget sydlige USA og langs Gulf Coast. De er ofte vært for epifytiske spansk mos, der hænger fra sine grene i lange, dekorative udseende guirlander. Hurtigtvoksende, live egetræer kan sætte på over 2 fødder af nye vækst hvert år. De er også langlivet, med en levetid målt i århundreder.

Afstand

Med 40 til 80 modne højde og en spredning på 60 til 100 fod, live egetræer har brug for en masse af plads til at vokse. Plantet enkeltvis som et eksemplar i en græsplæne eller park, bør de plantes mindst 40 fod fra linjen dryppe i nærheden træer og buske, eller tag linie af bygninger. Når plantet for at skabe en gyde langs en indkørsel eller boulevard, træer plads live oak mindst 30 fødder fra hinanden.

Hvornår man skal plante

Live oak stiklinger eller transplantation kan plantes enhver tid af året. Plantet i cool vintermånederne, vil de sætte deres energier i voksende rødder. Uanset hvilken tid på året du plante det, for de bedste resultater, Følg korrekt plantning procedurer og omsorg for det flittigt til sit første år i din landskab.

Hvordan til at plante

Grave et hul lidt fladere end dybden af træets rodklump og tre gange så lang. Læg ikke jord forbedringer eller gødning, til plantning hullet eller at jorden du fjernet fra det. Placer rodklumpen i hullet, så toppen af det vil sidder lidt højere end overfladen af jorden, til jord til at udligne. Opfyldning hullet med byggemodnet jord du fjernet fra det. Ikke tamp jorden, som du går; du vil ende med en bunke jord i området i plantning hul rundt i bunden af træet. Vand grundigt.

Pleje og dyrkning

I det første år i din landskab, give din live oak tree supplerende vanding at sikre, at det får svarer til 1 1/2 til 2 inches af regn pr. uge. Dette vil hjælpe rodsystem udvikle og skabe et stærkt og sundt træ. Vand ved at placere en langsomtgående slange, soaker bold, en soaker slange, eller drypvanding nær kanten af træets rodzonen, lige under kanten af sit blad baldakin. Dette vil tilskynde rødder til at vove sig ud af området omkring træstamme, fører til en mere omfattende og sundere rodsystem.

Muld området rundt i bunden af stammen, skaber en cirkel omkring 2 til 3 fod i diameter. Holde barkflis faktisk rører stammen, at beskytte sig mod svampesygdomme eller væsner at bosætte sig dér. Brug en økologisk barkflis som Lucerne hø, træflis eller strimlet bark. Sætte ned et lag omkring 4 til 6 inches tyk. Genopbygge barkflis med jævne mellemrum, som det vil gradvist nedbrydes med tiden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com