Hvordan man dyrker Dierama fra frø

May 30

Dierama er en slående have pynt. En evergreen blomstrende plante, hjemmehørende i bjergene i det sydlige Afrika, det blomstrer langs magnetisek stængler i gul, hvid eller nuancer af pink og lilla. Generelt, dierama er vokset fra knolde, men det er muligt at formere planten fra frø. Det vil tage anlægget fem år til at blomstre når fremavlet af frø, ifølge specialister på Royal Horticultural Society. Dierama er hårdfør til US Department of Agriculture hårdførhed zoner 8a til 10b.

Instruktioner

•Tilføj en kombination af lige dele kompost og vermiculit til 3-tommer plantning gryder. Vand i blandingen, indtil den overskydende vand dræner fra bunden af potterne. Sæt dem til side indtil de har drænet helt og plantning blandingen er fugtig, ikke mættet.

•Sæt 12 frø på overfladen af den plantning medium i hver pot og dække dem med en 1/8-tommer lag af vermiculit. Frø vil spire hurtigere hvis placeret udendørs i en kold ramme. Ellers, finde et køligt, fugtigt sted at forlade dem. Dierama frø vil spire inden for seks uger.

•Transplant planter i enkelte Potter når de er 5 inches høj. Dierama gør ikke tåle for meget rod forstyrrelse, så håndtere dem omhyggeligt når omplantning. De skal plantes i lige dele kompost og vermiculit. Lad potterne i et solrigt område og ikke tillader jord tørre. Transplantation af dierama ind på deres permanente placering det anden foråret efter spiring.

•Tilføj 3 til 4 inches af skarpt sand til plantning sengen og bland det til en dybde af 6 inches. Plant dierama i den samme dybde på som de har været stigende og 2 fødder fra hinanden.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com