Hvad kunne være galt med loftsventilator, hvis Pull-kæden ikke fungerer?

May 31

Hvad kunne være galt med loftsventilator, hvis Pull-kæden ikke fungerer?

Loft fans er enkle strukturer. Elektriske ledninger feed ind i blæseren, der dirigeres gennem en pull-kæden før tilslutning til motoren. De fleste loft fans sidst i årtier uden at bryde. Den mest almindelige årsag til loft fan ikke arbejder er en beskadiget vægkontakt, circuit breaker eller pull-kæden. Mindre almindelige skader involverer motoren brænder.

Pull-kæden

En ventilator i loftet, der ikke aktiverer når trække kæden typisk betyder parameteren tilsluttet kæden er beskadiget. Denne type skade er karakteriseret ved løshed i kæden eller en mangel på en klikkende lyd, når du trækker på kæden. Udskiftning af parameteren pull kæde kræver, at fjerne dækslet til switch, som er normalt afholdes med tre skruer. Kontakten er holdt på plads med en låsemøtrikken på indersiden og fastholde loft på ydersiden. Fjern beholde hætten, og parameteren er trukket ud fra indersiden. Switche har to til tre ledninger, som er farvekodede for nem udskiftning.

Circuit Breaker

Det mest almindelige problem opstår med en blæst circuit breaker. Loft fan har ikke nogen indbyggede sikringer til at beskytte de elektriske komponenter. Enheden er afhængig af den panelet kredsløb til beskyttelse. En elektrisk spike eller jordet wire kan udløse miniafbryderen til flip. Altid kontrollere panelet circuit breaker hvis pull-kæden udsender et hørbart Klik men ikke aktivere fan. Hvis breaker vender ofte under drift af ventilatoren, kan du have en underliggende elektrisk problem.

Vægkontakt

Hovedbestanddelen af fan's elektriske system er vægkontakt. En beskadiget vægkontakt vil vise tegn af brændende, såsom sort misfarvning eller smeltet komponenter. Parameteren afbryder den vigtigste ledninger kommer fra panelet circuit breaker til blæseren. Hvis ventilatoren udløser breaker til flip ofte, men vægkontakt viser ikke nogen tegn på skader, ansætte en elektriker til at spore linjerne. De elektriske ledninger krydses på et tidspunkt, forårsager en kort, hvilket skaber en ild og fare for personskade.

Motor

Sjældent gør de motoriske mislykkes. Kontinuerlig brug ved høje hastigheder kan forårsage en motor til at beslaglægge. Normalt, vil så motoren til at afkøle i en lang periode løse problemet. Hvis motoren overophedes for meget, kunne de indvendige komponenter blive svejset sammen, permanent låsning motoren. Trække kæden vil forårsage en lille snurrende støj i fan, men vingerne vil ikke flytte. Tegn på en udbrændte motor er røg, sod omkring hullerne på siden af motor eller skingre squeals. Sladre opstår, når motoren begynder at beslaglægge.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com