Tips til maleri over Metal sidespor

May 31

Når de overvejer maleri over metal sidespor, er det vigtigt at undersøge kvaliteten af det produkt, du overvejer at købe, type af metal som træbeklædningen er lavet, og den måde de metal sidespor anvendes. De fleste mobile homes og skure har metal sidespor, og hvis ordentligt forberedt og malet metal sidespor varer lang tid, tåler elementerne godt og ser nymalede i mange år.

Materialer

Metal er et vanskeligt materiale at male over korrekt. Vær forsigtig ved at vælge en primer som metal sidespor kræver en frakke af primer til at skjule mangler, dække gamle maling og bond nye maling til den glatte overflade. Vælg en oliebaseret primer lavet for metal applikationer.

Undgå at bruge latex-baserede primere. Latex primere overholder ikke korrekt for at metal sidespor og reagerer med metal, oprettelse af en gas, der former bobler under lag primer, i sidste ende fører til at male skrælning off træbeklædningen. Det ydre lag maling, bruge 100 procent akryl latex udvendige maling.

Forberedelse af overfladen

Fjern søm, hardware, hængsler og skodder. Rengøre overfladen med en kvalitet sæbe, som ikke skader metallets overflade. Et godt valg er pulveriseret bionedbrydeligt vaskeri sæbe. En krat pensel fungerer fint for at vaske den metal sidespor. Bruge en effekt spændeskive til at fjerne snavs og vedvarende snavs. Kontroller vand ikke gå mellem de sidespor sømme og beskadige rådne træ nedenunder.

Find huller eller buler og reparere dem med putty designet til udendørs brug. Efter putty er tør, sand det for at sikre en endnu overflade, tørre væk enhver støv eller rester, og Forbered dig på at tilføje primeren.

Grunding og maling

For at sikre fuldstændig dækning, skal du bruge en primer tonet for at matche farven af maling, der foregår i metal sidespor. Bland en gallon af primer med en pint af fortynder for at sikre ordentlig indtrængen i de laveste niveauer af maling stadig på den metal sidespor. Efter anvender en primer frakke, tillade primer til tørre grundigt og anvende en anden frakke, hvis nødvendigt..Undgå maleri på varme eller overskyet dage. Luftfugtighed konflikter med malings og primer's evner til at holde sig til overfladen. Anvende paint frakker med enten en pensel eller sprøjtepistol; en rulle når ikke ind i rillerne eller buler, der forbliver på det metal sidespor.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com