Mit oliefyr holder lukke & pumpen gør en sjov lyd

June 1

Olie ovne bruger små dyser til at sprøjte ud af olie, som er antændt af en elektrisk Tændingssystem til at producere varme. Mens dette set-up er effektiv og er en af de traditionelle ovn systemer, kan det udvikle problemer, især som ovnen aldre. Over tid, kan ovnen bliver tilstoppet, defekt og ineffektive. Dette fører både til opstart problemer og lyde, der kan fingerpeg dig ind i kilden til problemet.

Træsko

Træsko er forårsaget af forurenende stoffer i olien, der langsomt bygger op som olien anvendes. Når disse forurenende stoffer bliver for tyk, vil brænderen ikke kunne producere nok olie til lys korrekt. I stedet, vil det hurtigt tænd og sluk derefter tilbage igen. Ovnen kan gøre støj, som det kæmper med de usunde pres i olie linjer.

Ledninger og Sensor spørgsmål

Olie ovne afhænger af ledninger til at modtage instruktioner fra termostaten og fornemme den rette temperatur Flame. Når ledninger og sensorer begynder at svigte, kan ovnen begynde at lukke hurtigt, fordi det fejlagtigt har fundet en overophedning problem eller har mistet forbindelsen med termostat. Dette kan forårsage oliepumpe at støje, da det pludselig lukker ned og derefter forsøger at inddrive, når det starter op igen igen.

Tænding problemer

Tændingssystem i et oliefyr kan også være skyld i. I dette tilfælde oliefyr vil starte, men olien vil ikke antændes, og ovnen vil straks lukke ned igen. Du kan høre en serie af klik, som tændinger forsøger at undgå at lys olie, eller en pludselig forbrænding lyd som ignitor virker men antænder for meget olie ad gangen. Justere eller erstatte ignitor elektroder kan normalt løse dette problem.

Fan Motor problemer

Dit oliefyr bruger en fan-system til at sende varmet luften i hele din kanalsystem. Hvad du kan høre er en motor problem med denne fan. Hvis motoren er ved at dø, kan den fan, (hvilket som regel gør den mest støj i systemet) pludselig lukke ned. Motoren vil også lyde meget mere støjende, da det begynder at brænde eller begynder at arbejde for hårdt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com