Hvordan man opbygger en lille klippevæg

June 1

Som lille rock væggen er en fantastisk tilføjelse til enhver have og findes som en strukturel stykke, der understøtter en skrånende bakke eller blot som en æstetisk enhed for at skabe en unik plantageejer for blomster og andre planter. En klippevæg kan involvere tilføje beton i bunden, men en enkel, robust, rock væggen kan gøres meget mere simpelt med en lignende virkning.

Instruktioner

•Decide konturen af din væg; Læg din streng længde og form på væggen i din have. Du kan gøre væggen buet med din streng. Spraymaling kan anvende maling over strengen til en disposition over muren.

•Tag tamper (en to hanke enhed med et fladt metal stykke knyttet til det) og niveau jorden, hvorpå din klippevæg vil ligge. Pund tamper på jorden til at komprimere jorden; oprette en stribe omkring 12 inches lang.

•Vælg flade sten, der vil være godt for stabling. Har klipperne leveret tæt på hvor du vil bygge væggen for at begrænse den afstand, du bliver nødt til at bære klipperne. Arrangere de flade sten i nærheden af spray malet linje i grupper af små, mellemstore og store.

•Brug de største sten som bunden af væggen. Fordel dem jævnt i hele linjen spray med enderne af dem at røre hinanden. Stable de mellemstore sten på toppen af de største sten, overlappende de store sten. Når du har brugt de mellemstore sten, skabe endnu et lag med de små sten.

Tips & advarsler

  • Denne type af klippevæg kaldes en "tør stack" mur og kan ikke overstige 18 inches uden brug af cement. Eller hvis du vælger ikke at bruge cement, skal du oprette en base, der er mindst tre lag bred. Stacking sten ud over den anbefalede højde kunne forårsage sten at vælte. Eller vægt på det indre lag af store sten vil tvinge dem i jorden, føre til en ujævn og ustabile væg. Også, når du bestiller din klipper, skal du sørge for at angive, at du vil være "tørre stabling" din væg til at sikre, at du får flad sten ideel til stacking.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com