Hvordan man kan skære blomst stængler med en kniv

November 9

Hvis du dyrke blomster eller modtage en buket som en gave, kan du få dem vist i en container, som en vase, at være i stand til at nyde disse blomstrer i dit hjem. Det er noget, du kan nemt gøre, men du skal tage særlig pleje i faktisk skære blomst stængler med en kniv, så at du tillader blomstrer trives så længe som muligt, på trods af at adskille fra sin rodsystem.

Instruktioner

•IDENTIFY blomster til skæring af udkig efter blomster ikke er fuldt udviklet. Kronbladene bør stadig være i lidt af et bud form at tillade kronblade at udvide indendørs.

•Plan at skære blomster i tidligt om morgenen eller sent om aftenen, så du fjerner dem, når de har den mest vand i deres stilke, som holder kronblade fra deformering.

•Hold blomsten forsigtigt og bruge en skarp kniv til at skære blomst fra anlægget. Aldrig klemme eller rip stilken, fordi det stopper vand fra at rejse op til at blomstre. Umiddelbart Placer cut flower(s) i en beholder med varmt vand for at dykke stilken og gør det muligt at opsuge så meget vand som muligt. Lad blomsten i beholderen for to timer. Hvis din blossoms ankom som en gave i en boks, udføre dette trin.

•Forbind-cut gennemblødt blomsten stammer ved at holde det i en vinkel nedenunder vandet og fjerner en tomme fra bunden. Dette sikrer, at stilken har ingen tilstoppede celler, som forhindrer blomsten i absorbere vand. Hvis dine snitblomster kom til dig som en gave i en vase, udføre dette trin.

•Sæt blomster i vase fyldt med varmt vand og fortsætte med at re-cut stem(s) hver tredje dag ved at gentage trin fire, eller ved at holde det under varme, rindende vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com