Korrekt bortskaffelse af Inkjet-printere

June 2

Hvis din inkjetprinter fungerer ikke længere, er det vigtigt at bortskaffe det på en miljømæssigt effektiv og venlig måde. Men hvis printeren stadig fungerer og du tænker på at erstatte det med en nyere eller mere avanceret model, overveje at donere eller uddeling din inkjetprinter. Genbrug er det foretrukne alternativ til genanvendelse.

Genbrug

Hvis du har besluttet at erstatte din printer med en nyere, mere effektive eller mere avanceret model, donere din printer til en lokal nonprofit, Sparsommelighed butik eller skole system er en fantastisk alternativ til genanvendelse. Genbrug en printer eller en anden elektronisk enhed, udsætter de personer, der er ansvarlige for demontering printerdele tungmetaller og andre farlige materialer. Genbrug også bruger mere energi og ressourcer end blot donere din printer til genbrug. De fleste donationer kan være fradragsberettigede, og vil blive brugt af dem, der er mindre heldige, eller virksomheder, der ikke havde råd, uanset af hvilken grund, en ny printer. For at finde steder hvor du kan donere dine brugte inkjetprinter, besøge Environmental Protection Agency's (EPA) hjemmeside.

Genbruge

Ifølge EPA er mere end 100 millioner pounds af materialer genbrugt fra elektroniske apparater hvert år. Genbrug af printere og andre materialer sparer vigtige ressourcer, der bruges til at lave printere. Generelt, enhver stat, by eller amt har forskellige forordninger på hvad elektronik, du kan bringe at genanvende, og hvor man kan bringe dem. Check med din affaldshåndtering service og spørge hvilke dage de indsamler farlige materialer, og hvis inkjetprintere er inkluderet i deres liste over acceptable farlige materialer. Nogle steder, county eller kommunale papirkurven har også udpeget dage hvor de indsamle elektronik; ring dine nærmeste trash site for information. Endelig har nogle virksomheder, især computeren isenkræmmere, genbrug drev. Ring eller spørge i person, som, når den næste særlig genanvendelse begivenhed vil være på din lokale computer butik.

Buy-Back programmer

HP, en elektronikproducent, tilbyder penge eller gratis genanvendelse for bestemte produkter i et program kaldet HP forbruger opkøb og Planet partnere Recycling Program. Hvis produktet har værdi, som anses for sag for sag, vil HP tilbagekøbe produkt; og hvis ikke, vil genanvende produkt uden omkostninger for kunder genanvendelse HP og Compaq produkter, og på et beskedent gebyr for dem interesseret i genanvendelse andre mærker. For at finde ud af værdien, hvis nogen, af printeren, kan du besøge webstedet HP forbruger opkøb og Planet partnere Recycling Program.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com