Hvordan vælger den bedste tagdækning entreprenør

June 2

Hvordan vælger den bedste tagdækning entreprenør

Et nyt tag eller en væsentlig reparation er en stor investering, så før der indgås en tagdækning entreprenør, gør dit hjemmearbejde. Studere legitimationsoplysningerne for potentielle tagdækning virksomheder og kigge efter klager fra utilfredse kunder. Være skeptisk over for bud, der lyder for godt til at være sandt--Tagdækker kunne være fra en fly-by-night uforsikrede selskab, der gør substandard arbejde, Ifølge National tagdækning Contractors Association.

Instruktioner

•Fjernelse fidus tagdækning virksomheder. Kigge efter en permanent plads i erhvervslivet, telefonnummer og skattemæssige identifikationsnummer. Bede om at se lokale erhvervslicens. Anmode om en liste over lokale kunder, som du kan kontakte for referencer.

•Find en tagdækning selskab kvalificeret og uddannet i installation type tag du ønsker. Spørg entreprenører for en liste af tagdækning systemer, at de er uddannet og certificeret til at installere. En legitim tagdækning entreprenør skal kunne producere legitimationsoplysninger for dig at undersøge ifølge Better Business Bureau.

•Spørg at se bevis for generelle ansvar forsikring og arbejdstagernes kompensation dækning. Uden ordentlig forsikring, kan du blive ansvarlig for skader, der opstår på din ejendom. Check med din tilstands Institut for professionelle forordning for at sikre entreprenøren er licenseret og bundet.

•Insist på en skriftlig, detaljeret skøn og komplet beskrivelse af det arbejde, der vil ske. Finde ud af, hvor mange arbejdstagere vil blive tildelt til dit projekt, som tilsynsførende vil være og hvor lang tid det vil tage for at fuldføre projektet.

Tips & advarsler

  • Ikke beskæftige sig med tagfirmaer, der beder dig om at betale for det arbejde, der er up-front.
  • I mange tilfælde vil et plejehjem oprindeligt har cedar shakes installeret og boligejeren ønsker at erstatte cedar shakes med asfalt-type helvedesild. Nogle gange cedar shakes er skjult, fordi de var overdækket med asfalt helvedesild og dette er ukendt for boligejer indtil åbenbaret gennem inspektion. Selv om dette er et acceptabelt program, kommer til sidst tid når asfalt-type helvedesild skal udskiftes og begge helvedesild og cedar ryster skal fjernes. I begge tilfælde er det afgørende at vide, at disse to typer af tag systemer kræver meget forskellige tag dæk. Problemet med anvendelse af asfalt-type helvedesild på et tag dæk, der oprindeligt havde cedar shakes installeret er stødt når fastgørelse-down helvedesild, og forklares som følger: Cedar shakes skal trække vejret så tag pyntede brugt til dem ikke er fast, men består 1 "x 8" eller 1 "x 10" brædder med afstanden mellem dem for at give ordentlig ventilation. Fastgørelse cedar shakes for at undgå disse rum kan nemt nås, fordi cedar shakes har en bred sømning område. Asfalt helvedesild, på den anden side skal fastgøres i en 1 tomme stribe på tværs af rullesten i overensstemmelse med alle producentens specifikationer. Derfor kræves et solidt tag dæk så alle negle ordentligt overholde dækket. Uundgåeligt, når installation asfalt-type helvedesild på en cedar rystes dæk set-up, 1 tomme sømning rækker vil bringe med mellemrummet mellem cedar rystes taget pyntede, hvilket resulterer i hele rækken af helvedesild ikke er fastgjort til dæk. Selv om dette er undertiden undgås ved blot sømning højere på rullesten, det vil ikke kun medføre potentiale af helvedesild bliver blæst, men sandsynligvis vil annullere producent garanti på helvedesild. Når udskiftning cedar ryster med asfalt-type helvedesild, er det derfor vigtigt at gøre passende ændringer. Det kan være billigere at springe denne ændring og give et lavere bud at vinde bud, så pas på!

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com