Hvordan at finde en pause i en elektronisk hegn

June 2

Elektronisk hegn bruges til at holde hunde inde sæt grænser uden brug af en fysisk hegnet. En ledning er begravet langs grænsen. Wire, en sender og en elektronisk krave arbejde sammen for at holde hunden i omkredsen, bippende en advarsel, når hunden nærmer sig grænsen og giver et chok, hvis hunden forsøger at krydse den. At finde en pause i de begravede wire kan være udfordrende, men kan gøres med en AM radio og RF choker eller en grænse-wire pause locator, afhængigt af det system du har.

Instruktioner

Innotek

•Purchase den korrekte wire locator for det system, du bruger, hvis du ikke får locator kit med dit hegn system. Innotek underground hegn systemer bruger en RF choker til at finde pauser. RF chokeren er designet til at sende mindre signaler og blokere højere frekvens signaler. Induktor sænker radio frekvens interferens så du kan finde en pause i en wire.

•Tag grænsen ledninger fra senderen. Tilslut hver ende ledning af RF choker til transmitter stik hvor du fjernet grænse ledninger.

•Drej op sendersignalet til fuld styrke. Senderen vil vise dig, at der er ikke bryde i grænse ledningen. Wrap én grænse ledning omkring RF choker ledning på venstre side og wrap andre wiren omkring anden ledningen på højre side. Uisoleret ledning skal indgå svøbt omkring RF choker wire.

•Indstil AM radio kanal 600 eller meget tæt. Når radioen er høre signalet, vil du høre bip eller bankende lyd. Skru op for lyd så du kan høre det klart.

•Walk omkring grænsen med AM-radio. Hvis du hører en dunkende lyd eller bip, er ledningen intakt. Hvis radioen går roligt, er der en mulig pause i wiren. Markere området, og fortsætte stavekontrollen hele wire grænse. Efter du har foretaget en runde, gøre en anden runde for at sikre, du har placeret alle pauser.

PetSafe og SportDog

•Purchase SportDog og PetSafe brand hegn systemer grænse wire locator kit, hvis du ikke får en med dit system. Grænsen wire pause locator kommer med en midlertidig senderen og AM radio. Dette system vil kun finde pauser og ikke delvis pauser.

•Tag grænsen ledninger fra senderen. Vedhæft hver ledning til terminalerne på midlertidig senderen. Tilslut den midlertidige senderen til strømkilden.

•Drej på AM-radio, der følger med enheden. Radioen skal være på kanal 600 afhængigt af hvordan det blev indstillet fra fabrikken. Du vil høre en tone kommer over radioen.

•Walk omkring værftet langs grænsen wire. Da radio tone ændringer, markere stedet som en mulig pause og fortsætte på. Efter du har foretaget en feje af værftet, gør det endnu en gang for at se hvis der er nogen flere pauser, der var savnet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com