Hvad er de særlige kendetegn ved en ståldør for en forstuen?

June 2

Hvad er de særlige kendetegn ved en ståldør for en forstuen?

Installere en holdbar, rustfrit stål post døren vil gøre dit hjem mere energi effektive. En solid ståldør giver en ekstra foranstaltning af sikkerhed og personlige oplysninger. Der er flere forskellige stilarter af døre med attraktive finish og usædvanlige overflade design. Nogle har en bred vifte af dekorative, hånd-gearet glas muligheder, herunder lav-E isolerende glas. Du vil ikke have nogen svært ved at finde en ståldør, der blander godt med din boligs ydre.

Holdbarhed

Døre er lavet af 16 til 25 gauge stål og højere-end døre er 26 gauge stål. Jo højere gauge, den tungere og mere robust døren. Effekt indstillinger måle dørens resistens over for påvirkninger og angive dens evne til at beskytte mod alvorlige stormskader, høj vind, regn og flyvende vragdele. Ståldøre er resistente over for revner og vridning. Den internationale forening Association af certificeret hjem inspektører anslår gennemsnitlige levetid for en stål udvendig dør at være over 100 år.

Byggeri og isolering

Alle stål døre har en indre ramme af træ eller stål, der giver større styrke. Hulrum i rammen er fyldt med høj densitet skumisolering af polyurethan eller polystyren til at producere en termisk barriere. Dette minimerer tab, kondens og is varmeudvikling. Nogle døre har en dobbelt-pære og bladet vejr strip med en magnetisk lag inde, sæler enhed, svarende til en køleskabsdøren. Dette gør en strammere seal end den traditionelle komprimeringstype vejr Strip. Nogle døre har en Energy Star rating og deres isolering R-værdier spænder fra R-7 til R-15. Dette er langt højere end en trædør, som har en gennemsnitlig r-værdi R-2. Hver dør er en solid træ-blok lås til sikker hardware montering.

Design

Dørene fås med dekorative glaspaneler, agterspejl og sidelights. Deluxe stål, dobbelt bogholderi døre er tilgængelige. Døre kan præges med træ korn mønstre og nogle har et træ korn belægning, der giver mulighed for farvning. High-end døre kan have en ægte træ finer lamineret på deres overflader. De fleste ståldøre er primet på fabrikken med en bagt-on polyester finish eller en vinyl belægning for øget vejrbestandighed. Der er en bred vifte af ståldør tilbehør, messing hardware og dekorative lys.

Installation

Ståldøre er tungere end glasfiber, men enheden er helt pre hang i dørkarmen. Der er en indbygget tærskel og karmen kombination, der kan være aluminium eller træ. Enheden består af lodrette stiles og vandrette skinner. En stålramme er som regel adskilt med en termisk pause for at reducere varmetransmission mellem døren og tærsklen.

Vedligeholdelse og omkostninger

Vinyl dukket stål døre er den mest holdbare, men de kan ikke blive malet og kræver omhyggelig rensning. Ståldøre, der har en maling primer pels er lettere at bunden, men det er nemt at røre. Ståldøre kan få buler, som har brug for reparation. Stål har et højere niveau af termo transfer, hvilket betyder, at døren overfladen kan blive meget varmt at røre om sommeren. Ståldøre er billigere end glasfiber eller træ.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com