Sådan Care for en japansk Magnolia

June 2

Sådan Care for en japansk Magnolia. Japansk magnolias er smukke træer, der har store hvide, Rosa eller lilla blooms. De er relativt små og nogle mennesker bruger selv dem som buske. Du kan holde dem ser stor, da de er så nem at pleje. Disse prydtræer kan virkelig tilføje nogle farve til din værftet.

Instruktioner

•Plant din japansk magnolia efter din storm sæson er slut, men før din kolde sæson hits. Du skal give din træets rodsystem tid at udvikle; ikke tage chancen at kraftige vinde udrydde det eller en kold snap fryser sine rødder.

•Mulch rundt i bunden af træet, efter du planter det. Foretage en lille seng til det ved at sætte en to-fods-dækkende cirkel rundt om træet med barkflis. Dette vil isolere rødder for at regulere temperaturen, hjælpe kontrollere ukrudt og giver mulighed for nem slåning rundt om træet.

•Tilføj ekstra muld når din kolde sæson starter. Normal barkflis dybde er omkring to inches; gå videre og tilføje en anden to. Dette hjælper med at holde rødderne fra frysning under en hård fryse. Du kan også dække af japansk magnolia med en gammel ark, hvis du bruger det som en busk eller hvis det er stadig bare et ungt træ. Du skal tage ekstra forsigtig, hvis du bor i et klima, der får masser af koldt vejr.

•Fertilize din japansk magnolia i slutningen af vinteren. Brug en 8-8-8 afbalanceret gødning. Spred det med en hastighed på et pund per 100 kvadratfod af beplantede areal. Vente til efter træet er veletableret i sit hjem i din værftet, før du anvender nogen form for gødning.

•Prune dit træ efter dens blomster blomstre. Du kan bare beskære det at uanset ønskede figur. Dette vil afhænge af hvis dit anlæg er et træ eller en busk. Du behøver ikke at beskære træer så omhyggeligt, som du gør buske.

•Kapacitet dit anlæg på en regelmæssig basis. Japansk magnolias har behov for gennemsnitlige vand; kun vand når jorden føles tør. Hvis det føles fugtig på alle, behøver du vand. Hvis du bor i et område, der får masser af regn, skal du kun give minimal care for anlægget.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com