Hvordan til at løfte en faldende dæk

November 11

Hvordan til at løfte en faldende dæk

En faldende dæk indikerer normalt et problem med den oprindelige installation. Ældre dæk kan have været "under-manipuleret," som dæk bygherrer gerne sige, hvilket betyder strøer eller bjælker ikke var tyk nok eller er undermålere for vægt og span de skulle håndtere. Som led i styrkelsen af dæk, så det ikke længere afskalninger, skal du løfte dæk til næsten niveau, forlader en lille hældning, så regn afløb væk.

Instruktioner

•Prop en 4 x 4 indlæg eller lignende robust stykke tømmer eller tømmer mellem kanten af det dæk rim tværbjælke--tværbjælke længst væk fra dit hus-- og i toppen af en terrasse sten eller betonblok, så du kan trygt arbejde under dækket. Skære indlæg til at passe, hvis nødvendigt.

•Double-check at dæk finans, den understøttende tværbjælke nærmeste hus, er solidt fastgjort til siden af dit hus ved at undersøge undersiden af dækket. Stramme om nødvendigt kæmpe lag bolte der holder finans til rand tværbjælke, at Topper din foundation.

•Nail alle løs galvaniseret søm i de tværbjælke bøjler, der Fastgør strøer i Finans. Tilføj L beslag som yderligere lukninger mellem strøer og finans, især hvis du skal væsentligt pivot op den fjerneste ende af dækket--området længst væk fra huset ved udgangen tværbjælke.

•Diagnose sag - roden indlæg sunket i jorden, sagging strøer, rådne bjælker eller lignende-- og indsamle nødvendige beton, former, tømmer og lukninger til at foretage en reparation, når dækket er ophævet.

•Køre den en streng fra den høje ende af dækket til sagging slutningen og sagging slutning til en pæl i jorden. Tilføje en streng vaterpas til strengen, og midlertidigt binde snoren til stillingen så det niveau som angivet af vaterpasset. Måle ned spil 1 tommer for hver 10 fod af dæk for at oprette en hældning for at kaste regn. Retie strengen sikkert for at angive, hvor man kan løfte dæk.

•Sæt en hydraulisk eller "flaske" jack under rand tværbjælke på et par af 2 af 10 stykker af tømmer mindst 3 fod lange. Placere et kvadrat af stålplade eller en skrot af tømmer mindst 2 inches tyk mellem toppen af jack og tværbjælke. Løft en kort dæk ved rørende stålplade direkte på rim tværbjælke-- og en højere dæk ved at placere en 4 x 4 indlæg af passende længde på toppen af pladen til at nå til rand tværbjælke.

•Pump jack langsomt med korte strøg til at hæve tværbjælke. Have en assistent, klippe og placere en understøtning tværbjælke eller strøer--et par eller mere per beam--i sted at afholde bunken som du gøre din reparationer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com