Hvordan til at identificere & slippe af med små sorte Bugs i mit hus

June 2

Mange typer af små, sorte bugs kan invadere hjemmet og enten irritere husejere, skade eller sprede bakterier. Hvis venstre ikke-administrerede, kan insekter hurtigt overtage et hjem og kræver alvorlige kemikalier til at fjerne. Identificere insekterne hurtigt, så du ved, den mest effektive måde at håndtere dem, så træffer de nødvendige foranstaltninger til at kontrollere dem.

Instruktioner

Identifikation af insekter

•Undersøg størrelse og form af insektet. Dette vil hjælpe dig indsnævre hvad fejlen er i dit hjem. Eksempelvis lopper er små og runde, mens kakerlakker er lange og ovale.

•Tag Bemærk placeringen af insekt, hvor den lever og hvordan den bevæger sig. For eksempel, er sorte fluer helt forskellige fra sort carpenter myrer.

•Compile oplysninger du har indsamlet og konsultere en online database af insekter i dit område eller en bog at afgøre, hvilken af de mange mulige typer af fejl du behandler. Hvis du er stadig usikkert af sorten, vil et lokalt universitet kooperative extension service eller exterminator vide hvad bugs er almindelige i området.

At fjerne Bugs

•Sprinkle diatoméjord på gulvtæppet, i sprækker og på møbler til at fjerne bugs. Dette pulver skærer igennem insekt eksteriør, når de gennemgår på det og tørrer dem. Det er effektivt med mange typer af fejl at kravle over det, herunder lopper, væggelus og kakerlakker.

•Fjern alle fødevarer kilder såsom krummer og skrald og rense huset grundigt. Holde ud kun mængden af frugt du vil bruge i dag, som bananfluer og andre fejl vil blive draget til den. Tage skraldet udenfor og gemme det i en sealable beholder. Holde huset rent for at forhindre et fornyet angreb.

•Spray et passende insektmiddel at fjerne bugs. Dette fungerer bedst for invasive bugs, der er vanskelige at fjerne, såsom væggelus. Behandling af kæledyr med aktuel loppe behandlinger til at fjerne lopper. Disse kemikalier er ofte nødvendigt at fjerne en større angreb. At opnå korrekt identifikation af bugs er vigtigt for at vælge den mest effektive insekticider.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com