DIY Office tabel

June 3

Gør kontormøbler er en tilpasset måde opfylder dine specifikke office behov. Uanset om det er rent funktionelle eller har nogle tegn, kræver DIY kontormøbler lidt opfindsomhed og endnu mindre tid.

Design

En god måde at starte er at skrive ned hvad du har brug for. Efter at overveje hvad du ønsker og derefter finde en mellemvej. Også overveje størrelsen af den plads, du vil designe tabellen kontor for. Kan det også bruges som arbejdsplads samtidig tabellen? Samle alt du behøver er meget lettere tættere på hvor du vil bruge tabellen office. Det er også et bekvemt område til at gemme stykker bør du skridt væk fra projektet og vende tilbage til det på et senere tidspunkt.

Dele

Det er så nemt som et par af saw heste og toppen af en slags til at lakere dem. Det behøver ikke at være smarte og behøver ikke selv nogen skruer. Købe klæbestof gel caps bruges til at holde glas bordplader konstant på rammerne er ideelle til at gøre dette skrivebord. Tilføje en i hver ende af en sawhorse og derefter lægge overfladen af dit valg over dem. Overfladen vil forblive på plads. Holde det simpelt. Glas er ikke nødvendigt. En klar ark af plast klip til dine specifikationer eller endda en flad bord vil gøre. Dette er din grundlæggende skrivebord. Et par dele samlede.

Tilpasning af

Uanset om du bruger tabellen som dit arbejdsoverflade eller en præsentation eller opbevaringsplads, ligger de grundlæggende tabel. Hvad du planlægger at bruge rummet til kan beslutte, hvordan du tilføje nogle farve til det. Holde det så simpelt og DIY som muligt ville bare anvende nogle maling til savbukke, eller bare holde den farve de er, hvis de er plast. Du kan endda skjule top og ramme ved at kaste en længde af farverige klud over det. Da det er en DIY kontor bord, er det et ret simpelt stykke af møbler/eksperiment. Det gør tilpasning af dets udseende, noget du kan lave enkelt og hurtigt og så ofte som du ønsker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com