Del af en blomst, der udgør omkring en frø

November 13

Del af en blomst, der udgør omkring en frø

Blomster udvikle når en plante er i sit reproduktive cyklus. Bestøvning af blomsten er seksuel reproduktion, der resulterer i de frø, der indeholder et spædbarn plante, som er en kombination af moderplanten eller planter. Når to forældreplanter kombinerer for at producere frø, er processen krydsbestøvning; Når en plante- eller to planter af samme sort--kombinere, er processen selvbestøvning. Frugten af planten udvikler fra blomstens æggestokkene til at beskytte og støtte i spredning af frø.

Beskrivelse

Frugten af blomsten tager mange former, størrelser og farver afhængigt af typen anlæg. Frugten kan være spiselig, som vandmelon og æbler, eller det kan være uspiselige, såsom frø bælg af ahorn træer. Nogle plante frugt er kødfulde og blød, mens andre plante frugter, som nødder, er hårdt. I de fleste situationer udvikler frugt efter den brugt, befrugtede blomster falmer og falder fra anlægget.

Formål

Frugter indeholder næringsstoffer, opretholde embryonet indtil fosteret kan producere næringsstoffer på egen hånd. Når frugt falder fra anlægget, hjælper det til at flytte frø fra forældrene, så planterne kan sprede sig til nye områder. Som frugt rådner, eller som et dyr fordøjer det, svækker den hård belægning omkring frø så frøene kan spire. Frugt også beskytter frøene fra skade. Hævede kødet frugt isolerer frø på dets center.

Proces

Frugt udvikler fra æggestokken af anlægget. Æggestokkene er placeret i midten af blomsten under pistil. Når pollen spirer på den stigmatisering, som er en del af pistil, rejser sperm ned stilen og ind i æggestokken. Sæden derefter kombinerer med og befrugter ovule inde i æggestokkene. Celler af ovule dele og udvikle sig til frø, mens æggestokken engorges for at blive frugten af planten.

Faktorer

Tilstrækkelig næringsstoffer, genetiske mutationer og sygdomme, der negativt påvirker udviklingslandene frugt også forhindre frugt i at fungere korrekt. Når moderplanten modtager tilstrækkelige næringsstoffer, frugten vokser ikke til den rigtige størrelse og kan ikke opretholde embryo gennem dens udvikling til en selvforsynende sætteplante. Virus-og svampeinfektioner kan hæmme plantens evne til korrekt udvikle frø og frugter, og i nogle tilfælde kan forhindre planten fra blomstring overhovedet. Misdannet, forkert udformet eller ufuldstændig frugt kan ikke fuldføre sit formål af frø beskyttelse og spredning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com