Sådan fjerner trompet vinstokke

November 13

Sådan fjerner trompet vinstokke

Trompet vin er en urteagtig vinstok, der producerer gule, orange og røde trompet-formet blomstrer. Denne vin tilpasser sig mange forskellige jordtyper, udbreder vegetativt gennem stænglen og roden stiklinger, er tørke tolerant og klatrer op vægge, hegn og træer. Disse egenskaber tillader trompet vin til let sprede sig og vokse ud af kontrol. Trompet vin fjernelse er ofte vanskelige, men med de rigtige teknikker og persistens være vellykket.

Instruktioner

•Brug et par handsker til at beskytte dine hænder. Skær langs vin hver to fødder med et par sakse, indtil du når bunden af anlægget. Placere de udskårne stykker i en plastik affaldssæk. Samle blade og stamceller stykker, der falder til jorden for at undgå nye begynder at vokse. Binde posen lukket stramt og kassér i en forseglet papirkurven.

•Heat 3 gallons af vand til kogning i en stor gryde. Hæld det kogende vand omhyggeligt omkring stump af trompet vinstok opblødning et område på jorden tre fod fra center til at stoppe anlægget. Gentag dette trin to til tre gange.

•Pour hvid eddike over stumpen af trompet vin en gang om dagen i en uge. Se området nøje for tegn på nye spirer. Skære ned nogen nye spirer umiddelbart før du anvender eddike til området.

•Purchase et glyphosat-baseret herbicid fra en lokal drivhus eller Havecenter. Læs alle pakke etiketter, anvisninger og advarsler før brug. Skære spirer af trompet vin ned til deres baser. Gælde den oprindelige base af vin og cut off spirer herbicid på fuld styrke. Gentag herbicid anvendelse i en uge.

Tips & advarsler

  • Læs og følg pakke instruktioner for herbicider at undgå skader.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com