Ideer til landskabspleje med blomster

June 4

Hvis din plads, tid og budget for blomstermotiver landskabspleje var ubegrænset, så din landskabsarkitektoniske udfordringer ville være stort set elimineret. Men, mange mennesker oplever at de bliver udfordret i et af disse områder og har brug for ideer til at omgå disse hindringer. Her er nogle løsninger til disse tre fælles hæk relateret til landskabspleje med blomster.

Plads

Hvis du har begrænset plads til blomsterbede, derefter manipulere opfattelsen af din værftet størrelse i en af følgende måder. Bruge cool farvetoner, der synes at være en længere afstand til øjet end varme toner. Fortsætte din blomst landskabspleje fra jorden, at vinduet plantageejere og hele vejen op i ansigtet af hjemmets vægge med blomstrende vedbend på espalier. Dette skaber også en illusion af mere plads.

Tid

Hvis du ønsker at nyde fordelene ved blomster i din landskab, men du er begrænset på den tid du har til at opretholde sengene, er der flere ting du kan gøre. Først skal du vælge flerårige planter, der kommer tilbage år efter år og ikke skal genplantes. Også bruge planter, der er hjemmehørende i din USDA hårdførhed zone, så de vil trives med lidt besvær fra dig. Investere i en drypvanding system til at begrænse den tid, du skal bruge vanding dine blomster. Placere barkflis på toppen af senge at fastholde denne fugt og holder ukrudt væk, så du ikke behøver at bruge tid på at trække dem.

Penge

Blomst havearbejde kan gøres i sparsommelige måder ved at træffe flere foranstaltninger. Først, Lær at formere dine egne planter i stedet for at købe nye. Tage stiklinger af sund og sygdomsfri planter at starte nye. Mange planter kan endda revne med en skarp spade, mens de er stadig i jorden. En cost-saver voksende din egen blomster fra frø i stedet for at købe stiklinger eller fuldvoksen planter. Den mest økonomiske måde at holde en blomsterhave er at samle frø fra dine egne planter.

Hvis kreativitet er din eneste Guide

Hvis du står ikke nogen floral landskabspleje udfordringer end behovet for inspiration, så lad din kreativitet guide dig. Start ved at identificere typografien i dit hjem. Er den eksisterende struktur minder om det engelske landskab eller en sydvestlige pueblo? Læg mærke til dit hjems farveskema og byggematerialer og lad, der er bestemmende for valget af blomster og keramik materialer. Når du foretager ændringer til dine blomster landskab, Vær ikke bange for at eksperimentere og lege med dine ideer, indtil du finder, hvad der fungerer bedst og gør dig glad.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com