Hvad kan bruges til at få flydende papir fra en forseglet hårdttræ gulv?

June 5

Hvis du har børn eller børnebørn i huset, er chancer brug flydende papir til skoleprojekter og håndværk. Hvis du også har trægulv i dit hjem, en dag du kan mærke en kontrollampe hvid plet pryder denne sal. Fugemasse på dit gulv er designet til at modstå farvning, men jo hurtigere du fjerner pletten mindre chancerne for, at hvid plet bliver permanent.

Mildt rengøringsmiddel

Hvis du kan komme til den flydende papir, før det tørrer, kan du være i stand til at tørre det med noget mere end en mild opløsning af rengøringsmiddel og vand. Sted varmt vand i en skål og tilføje nok vaskemiddel til form suds, derefter dyppe en svamp eller blød klud i blandingen og gnid det over del af gulvet hvor udslippet opstod. Rydde op så meget af den flydende papir, som du kan, derefter forsigtigt skrabe tørret materiale fra gulvet med en plast spartel eller en lige kant. Anvende den lige kant sparsomt og bruge en blid touch til at undgå at ridse gulvet.

Træ Rengøring opløsningsmidler

Hvis den flydende papir er allerede tørret ved den tid, du finder det, bør en træ rengøring opløsningsmiddel fjerne det og forhindre det i at forlade en permanent pletten. Producenten af gulvet kan anbefale nogle gode opløsningsmidler, og du kan finde dem på din lokale isenkræmmer eller byggemarked center. Teste opløsningsmiddel på et skjult område i gulvet først, da visse opløsningsmidler kan fjerne fugemasse og endda ændre farven på træ. Hvis opløsningsmidlet passerer at teste, gælder det for hele farvede område, lade det suge i og afhente den flydende papir, så tør det overskydende rengøringsmiddel med en blød tør klud.

Spray smøremiddel

Du kan bruge en spray smøremiddel som den art der anvendes til at løsne fastsiddende bolte. Bare spray en lille mængde på det område, hvor den flydende papir har spildt og gør det muligt at opsuge pletten. Spray smøremiddel vil kombinere med den flydende papir og skabe en goo, som du derefter kan tørre op med en fugtig klud. Sørg for at rense området grundigt, når du er sikker på den flydende papir er borte, og derefter anvende en kvalitet træ balsam til den tidligere farvede område.

Mineralske spiritus

Hvis du har en særlig genstridige flydende papir pletten, kan du bruge mineralske spiritus til at løfte det fra gulvet og tørre det væk. Vær forsigtig med mineralske spiritus, dog, da de kan ændre farven på gulvet. Hvis du planlægger at bruge denne løsning, skal du teste det på en skjult område i gulvet først at sørge for det ikke vil negativt påvirke udseendet af gulvet. Hvis de mineralske ånder passerer denne test, anvende en lille mængde til en blød klud, så tør det over de farvede område. Tillad den mineralske spiritus til at suge i og afhente Liquiid papir og derefter tørre væk overskydende med en anden ren, blød klud.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com