Skal jeg så betale en entreprenør, der overstiger deres skøn?

June 5

Entreprenører og boligejere har stået på hinanden i flere årtier, hvis ikke århundreder, projektet skønner. Når en entreprenør tilbyder en skøn, gør han eller hun et kvalificeret gæt baseret på tal og beregninger bestemmes af sagde entreprenør. Sommetider, selv, der kan være kommunikationsproblemer mellem kontrahenten og den boligejer, der kan hindre den endelige bud, eller entreprenøren kan være inkompetente, helt. Hvis du arbejder med en entreprenør og modtager et skøn, er det vigtigt at forstå begge sider af argumentet, før du fortsætter.

Skøn

Om du skal betale en kontrahent, hvis de overskrider deres oprindelige skøn vil afhænge af eksistensen af en skriftlig eller mundtlig aftale. Mange entreprenører vil sætte skriftligt eller udtrykkeligt sige, at deres skøn er gæt på job omkostninger baseret på ubestemt tid faktorer, såsom vejr, ændringsforslag til den oprindelige aftale eller andre uforudsete forekomst. Dog vil der altid være en gråzone når det kommer til fastsættelse af definitionen af hver ændring i den oprindelige kontrakt. Nogle gange kan en entreprenør rive en væg eller gulv og finde, at der er flere skader, hvad var bestemt tidligere--noget, som ikke kunne have været kendt. I dette tilfælde skal du arbejde med entreprenør til at komme op med en fair løsning. På den anden side, hvis en entreprenør kommer til dig og forsøger at ændre en pris på en oprindelige løfte, der har haft ingen yderligere overraskelser, kan så du overveje manglende betaling af de yderligere vilkår. For eksempel, hvis en entreprenør fortæller dig, at han vil hælde din indkørsel for to tusind dollars, notering alt, hvad han vil gøre for penge, og derefter kommer tilbage til dig beder om en yderligere tusind dollars ansætte en ekstra helper eller betale en uventet stigning i beton, så du ikke skal betale. Dette kunne antyde en inkompetent entreprenør, der ikke har gjort sit hjemmearbejde før estimering af dit projekt. Selv om mange entreprenører glip af varemærket, når de anslå et job, vil mange af dem tilføje yderligere fem procent til skøn til at dække eventuelle uforudsete udgifter eller tab.

I sidste ende altid får en skriftlig vurdering, der beskriver alt det, som kontrahenten indvilliger i at gøre. Kig over estimatet og gøre nogle forskning om, hvorvidt den lovede arbejde er nok til at opfylde dine krav. Du kan endda overveje at tale med andre entreprenører om deres tilgange til det samme job. Har flere entreprenører give dig et skøn, og tale med hver omkring deres løfte.

Og endelig huske at mange entreprenører er ærlige og gøre ærlige fejltagelser. Brug din sunde fornuft når de forhandler over en forpasset skøn. Prøv at være fair, men smart.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com