Hvornår solsikke planter blomstre?

June 5

Hvornår solsikke planter blomstre?

Den højeste arter af solsikke plante kan spire op til 16 fod høje, hvis tilladt værelse og betingelserne for ideel vokser; de fleste solsikker, men nå et gennemsnit på 4-5 fod høje. Disse gigantiske blomstrer tårn over selv nogle unge træer og er ofte dyrkes i nærheden af porches og indgange til smukt hilse besøgende. For at nå frem til sådanne højder, blomsterne blomstre og vokse meget hurtigt hvis plantet korrekt og omhyggeligt plejet i deres nye hjem.

Bloom tid

For at give tid sig til at nå sådan tårnhøje højder, solsikker generelt bloom senest to måneder efter frø plante med fuld modenhed kommer omkring en måned senere. Blomstrende starter med den lange stilk, efterfulgt af store, ru-tekstureret blade og endelig den karakteristiske levende gule og dyb sort blomst hovedet. Du vil vide blomsten er helt modne, når dens hoved vender ned over jorden; Dette er ikke visnen men snarere forsvar mekanisme til at gøre det sværere for fugle at spise den solsikke frø.

Plantning tid

Nu hvor du ved, hvor længe solsikker tage for at blomstre, du kan beslutte på gangen plantning. Du kan plante solsikker, så snart natten temperaturen i dit område holder støt over 50 grader Fahrenheit, generelt i slutningen af foråret. Dette vil tillade solsikker optimal tid til at nå deres fulde højder. Du kan soen solsikkefrø når som helst efter dette punkt, men de vil ikke have så meget tid til at vokse til deres højeste potentiale. Du bør altid starte solsikker udendørs i stedet for i Potter, da de spredes lange, tykke rødder skulle støtte deres kolossale højde.

Plantning betingelser

Plante solsikker i et udendørs område, der modtager mindst seks timers sol om dagen; de vil trives i op til otte timers fuld sol dagligt. Bland i en langsom frigivelse gødning, samt en dræning agent som alderen kompost eller staldgødning 8 inches dybt ind i din jord før såningen frø. Fordi de spirer så hurtigt, vil solsikker bruge op næringsstoffer og fugt i jorden snart efter spire. Plads frø omkring 20 inches fra hinanden for ideel voksende værelse.

Pleje

Vand jorden lige inden du planter så at det er ensartet fugtig, og holde det på måde i mindst to uger efter plantning for at støtte i spiring. Når anlægget begynder at vokse, vand med fortyndet flydende gødning mindst en gang om ugen. når de er ca. 3 fod høje, kan de bruge 4 til 5 gallon af fortyndede gødning og vand hver uge. Sørg for at følge fortynding instruktioner af din valgte gødning. Hvis det er ikke tid til at fodre, men de øverste 2 inches af jord føles tør at røre ved, vand med almindeligt vand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com