Hvordan til at plante vinstokke i Blackberry

June 6

Hvordan til at plante vinstokke i Blackberry

Brombær er relateret til hindbær, Boysenbær og loganbær. De er meget nemme at vokse i hjemmet, selvom du kun har et lille område til at arbejde med. Køb certificeret virus-fri planter på en planteskole sikrer yderligere succes med dine vinstokke. De vil sprede sig på deres egne, så du får mere gratis berry vinstokke som tiden går. Du kan også træne vinstokke at klatre op et espalier eller hegnet for at forhindre dem i at sprede alt for langt.

Instruktioner

•Vælg dit område at vokse berry vinstokke. Vokser ved siden af et hegn i fuld sol vil være den bedste scenarie for dine planter. Plante din vinstokke i en patch af jord, der ikke er blevet anvendt til andre planter i de sidste par år. Undgå beplantning dem nær andre brombærbuske, og holde dem mindst 300 fødder fra enhver vilde vinstokke vokser i dit område.

•Plant i det tidlige forår. Grave huller for planter, en tomme eller to dybere end rodklump af planter. Huller bør være 5 til 8 fod mellem planter og 6 til 10 fod mellem rækkerne. Planterne har brug for fuld sol, som er omkring 6 til 8 timer i solen hver dag.

•Sæt planter i hullerne og begrave 1 tommer dybere, end de var i beholderen fra Gartneriet. Push jorden tilbage i omkring planter og hånd tamp ned firma.

•Kapacitet godt at etablere planterne. De vil ikke producere frugt indtil det andet år, hvor de får brug for 1-2 inches vand om ugen i løbet af vækstsæsonen. Dryppe eller sive vanding fungerer godt for blackberry planter.

•BlackBerry vinstokke normalt behøver ikke gødning men markedsføring kompost omkring planterne og vanding det i jorden vil give jorden nogle næringsstoffer. Du kan også bruge en græs barkflis til nitrat til jorden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com