Hvorfor ikke min kaktus blomstrer?

September 22

Hvorfor ikke min kaktus blomstrer?

Kaktus er krævende potteplanter. De overlever lyse sol, mangel på vand og generelle forsømmelse. Dog, de ofte undlader at blomstre. Når en kaktus undlader at blomst, ser på plantens indfødte miljø efter spor for at komme tilbage på tidsplanen.

Overvejelser

Foretage justeringer i husets miljø. Når kaktus er gammel nok til at blomstre, kan de blomstrer hvert år eller i en flerårig cyklus. Ørken kaktus tyk hud beskytter det vaskulære system, men blomstrer kræver årstidens stikord. Lys niveauet er højt i ørkenen, så selv på baggrund af en solrig vindue skal suppleres op til 16 timer om dagen. Den eneste betingelse i hjemmet, der faktisk ligner dem af ørkenen er dens lave luftfugtighed. Især i vintermånederne, kan fugtighed i et hus med fjernvarme henvende 10 til 30 procent gennemsnittene i ørkenen.

Jord

Desert kaktus spredes et komplekst system af fine rødder modtagelige for root rot i fugtig jord. De forblive sunde i meget porøs, basisk jord. Almindelig pottemuld er for tung. Cactus jord behov blad mug og sand til at forbedre dræning. En grus lag i bunden af jorden og lavvandede, ler plantning containere også støtte dræning. Højt kvælstofindhold niveauer fremme løv vækst, men blomstrer behøver fosfor som kaktus emerge fra vækstdvale i foråret. Benmel, en 5-10-5 generelle vegetabilske fødevarer eller 7-40-6 cactus mad give ernæring opmuntrende blomstring. Tilbageholde gødning begyndelsen i sent efterår tillader anlægget for at indtaste sin normale vækstdvale, en nødvendighed for foråret blomstrer. Befrugtning i det tidlige forår understøtter fremkomsten fra vækstdvale og blomstrende, og derefter fortsætte gennem hele sommeren.

Temperatur

En kaktus tyk hud beskytter det mod ørkenen temperaturer, der stiger til over 100 grader. Når ørkenen solen sæt, den tørre luft ikke kan holde varmen, og det udstråler tilbage i rummet, falder temperaturen. Ørken vinter temperaturer er kølig, et nødvendigt skridt i plantens progression mod foråret blomstring. Planterne reagerer best når med natten temperaturer på 45-55 grader og dagtimerne temperaturer op til 10 grader højere i vækstdvale. Sommer aircondition kan efterligne vintertemperaturer og lynhurtig tidlig vækstdvale.

Vand

Kaktus holdt i huset behov for regelmæssig vanding fordi de har mindre jord end kaktus i native miljøer. Vand planterne dybt, fremme dybere rodvækst, indtil vandet løber ud i bunden af beholderen. Vand cactus kun når den øverste tomme af jord tørrer. Kaktus kræver hyppigere vanding hvis de vokser udenfor om sommeren. Fordi planten effektivt sparer på vandet, styrker mindre hyppig vanding under vinter vækstdvale. Når foråret kommer, genoptagelse af regelmæssig vanding, gødskning og varmere temperaturer signaler cactus begynde vækst og blomstrer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com