Sådan får du Skunk lugter ud af en bygning

June 7

Når en skunk sprays en person, bygning eller dyr, kan duften være overvældende. Hvis dit hjem eller anden bygning er blevet overtaget af stanken af en skunk, er der ting du kan gøre for at fjerne lugten. Du kan kalde en professionel wildlife kontrol selskab, eller du kan blande din egen billige cleanser derhjemme og fjerne lugt.

Instruktioner

•Mix en rengøring løsning i en åben container, som en spand. University of California (Davis) anbefaler blanding 1 kvart 3 procent brintoverilte med 1/4 kop bagepulver og 1 tsk flydende sæbe. Hvis du har et stort område til at rense, kan du nødt til at fordoble eller tredoble denne opskrift.

•Applicer blanding til nogen berørte områder af bygningen, ved hjælp af en svamp eller en klud. Blandingen af bagepulver og brintoverilte genererer ilt, så du ikke kan sætte det ind i en flaske eller andre låg container. Det er sikkert at anvende til kæledyr eller mennesker samt, så du kan rense noget skunk sprøjtes. Skunk duft forsvinder hurtigt fordi ilt vil fjerne duften af skunk efterladt. Skyl grundigt med vand når du er færdig.

•Dilute sidesten blandingen adskillige gange med vand, og derefter hælde det ned i afløbet. Dette vil holde det påvirker dine rør på en negativ måde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com