Hvordan til at udbrede Silver Dollar Eucalyptus træer

June 7

Hvordan til at udbrede Silver Dollar Eucalyptus træer

Silver dollar eucalyptus træer er hurtigt voksende træer, der vokser godt under mange forhold. Selv om træet kræver delvis til fulde sollys og velholdte jord når det er blevet plantet, er formerings en silver dollar eucalyptus træ meget enklere for de fleste gartnere. Ved hjælp af en rod skæring begynde voksende en silver dollar eucalyptus træ er den nemmeste måde at sikre, at dit træ vil vokse sundt og hurtigt nok til at være plantet efter en vinter indendørs.Alle de forsyninger, du skal blive med held overført et eucalyptus træ kan købes fra et havecenter.

Instruktioner

•Purchase en skæring i vinter eller det tidlige forår til at begynde processen med formering. Det kan tage op til en måned for træet begynder at vokse, og planten forbliver indendørs i mindst et år før det kan blive transplanteret uden for.

•Få en root skæring fra et eucalyptus træ, der er 3-5 år gammel, da disse træer tilbyde de bedste stiklinger med den største sandsynlighed for succes formering.Holde din skæring indpakket i fugtige papirservietter, indtil du er klar til at sætte det i plantageejer.

•Forbered en mellemstore planter til dit træ. Silver dollar eucalyptus træer vokser hurtigt og kan være nødvendigt at være igen indkapslede før de plantes udendørs, men en medium gryde vil holde træet i en længere periode.

•Fyld plantageejer to tredjedele fuld med en blandet potning materiale. Silver dollar eucalyptus træer behøver en lerede jord. En lige blanding af ren pottemuld sand eller tørv, Perlite og økologisk pottemuld er bedst.

•Dig en lille plads i potning materiale til dit træ. Pladsen der skal være lidt bredere end din opskæring og 2 til 3 inches dyb.

•Dip i slutningen af din skæring i hormon pulver til at stimulere væksten af rødder. Dække mindst 2 inches af ene ende af silver dollar eucalyptus skæring med pulveret.

•Sæt skæring oprejst i dine planter og push plantemateriale omkring det at holde skæring på plads.

•Hold planter i et varmt rum, hvor anlægget udsættes for sollys i mindst 5 timer hver dag.Dække plante med en åben plastikpose eller plastfolie for at øge luftfugtigheden af træets miljø, hvis det begynder at blive tørre.

•Spray anlæg med vand en gang om dagen. Transplantation træ udenfor i det tidlige forår når det er store nok til at overleve på egen hånd; træet bør være 1 til 3 fod høj, inden det tages udendørs til at vokse.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com