Hvordan man dyrker Pink Crocus Zonatus

June 7

Hvordan man dyrker Pink Crocus Zonatus

Crocus give nogle af de tidligste tegn på forår, ofte kigger ud under en eftersæson lag af sne. Planterne vokse fra løg plantet den forrige sæson og er i stand til at naturalizing og producerer bred klynger i flere år i tempererede klimaer. Crocus zonatus (også kendt som C. kotschyanus) er en livlig lyserød blomst, der er diminutiv i forhold til sine fætre, og producerer blomster i efteråret. Anlægget har tendens til at frigøre frø, som kan gøre det en smule skvattet. Blomstrer ankommer først i September-November og derefter tynde grønne blade vises. Krokus er en god tilføjelse til haven---trods dets skvattet vane---i en sæson, hvor bladene er ofte det eneste tegn på farve.

Instruktioner

•Forbered en haven seng i det tidlige forår. Løgene har brug for masser af rige kompost og veldrænet jord i en fuld-solen placering. Kontrollere dræning af din seng ved at grave en 2-mund-dybe grøft og fylde den med vand. Lad det dræne og fylde igen. Kontrollere, om morgenen, og hvis den har undladt at løbe hele vejen, tilføje nogle grus til jorden for at øge nedsivning.

•Spread 5 til 7 inches af kompost og 3 inches af sand hvis dræning behov for ændringsforslag. Grave det hele ned i jorden og indarbejde det i en dybde af 8 inches. Fjerne ukrudt, klipper eller rødder.

•Anvend en pære plantageejer, som har dybde hak allerede trykt på det og vil kernen ud jord i passende huller til pærer. Du kan også bruge en murske til at grave huller, der er to og en halv til tre gange så dybt som diameteren af pæren. Dette betyder, at hullet skal være 3 til 4 inches under overfladen af jorden. Grave huller i løst dannede klynger eller endda skyttegravene at skabe et naturligt look.

•Incorporate 1/8 til 1/4 cup af gødning eller beløbet, anbefalet af produktet, i bunden af hullet og løsne jorden til en dybde af 2 eller 3 inches. Sætte en pære i hvert hul med den spidse side mod himlen. Udfylde hullet og komprimere jorden.

•Beskyt pærer fra egern ved at lægge et tykt lag af bark mulch eller en mesh barriere som hønsenet. Fjerne trådnet eller rake back barken i sensommeren at give planterne for at skubbe gennem jorden let. Du kan også lade planterne vokser op gennem trådnet.

•Klippe tilbage den brugte blomstrer og tillade blade til at fortsætte, indtil det dør tilbage i tunge fryser. Erstat tunge barkflis eller mesh til at beskytte pærer fra gnavere i vinter og sent forår. Befrugte årligt i foråret.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com