Afgrøder relateret til tangeriner

June 7

Afgrøder relateret til tangeriner

Tangeriner er medlem af arten Citrus. De er mere tæt knyttet til appelsiner, tangelos og mandariner end til andre citrusfrugter. Ressourcerne, der er uenige om, hvorvidt tangeriner og mandariner er den samme frugt eller beslægtede nært. Tangeriner er også relateret til citroner, limefrugter og grapefrugter. Californien og Florida er topproducenter af citrus i USA, fordi planterne ikke er tolerant over for kulde. Kina er det største producent af mandariner i verden.

Appelsiner

Appelsiner er større end tangeriner. De begge har en sød smag, og et højt sukkerindhold. Som alle citrusfrugter er de meget sund med højt C-vitamin og fiber. Navle appelsiner er uden kerner.

Tangelos

Tangelos er en hybrid af pomelo og tangeriner. De har smag og størrelsen af en tangerine. Tangelos producerer en masse af saft, men meget lidt i vejen for papirmasse eller kød.

Grapefrugt

Grapefrugt er en stor gul frugt med hvidt eller rødt kød afhængig af sorten. De genererer rigelige juice. Grapefrugter smage surt, men folk kan lide dem alligevel. Siden 1930 ' erne, folk har knyttet grapefrugt til at tabe sig, men der findes ingen videnskabelige data for at underbygge denne påstand. Grapefrugt bør ikke spises sammen med kolesterol-sænkende statin narkotika.

Citron

Citroner er omkring samme størrelse som tangeriner undtagen gul. Frugten er meget sure. Rinds anvendes til aromatisering og pynt. Mange mennesker kan lide en sprøjte af citron is te eller vand. Saften gør lemonade når blandet med sukker eller kan accent fisk eller kylling.

Lime

Limefrugter er en smule mindre end citroner, og også har en syrlig smag. De bruges i madlavning opskrifter, men bedre kendt for deres anvendelse i alkoholholdige drikkevarer. Tequila shots er ledsaget af salt og en lime kiler. Gin og tonics serveres også med en lime. Øl producenter har for nylig begyndte at lave kalk-flavored øl.

Pomelo

Pomeloer ligner grapefrugter og nogle gange to flæng. Men pomeloer er Citrus grandis, mens grapefrugt er Citrus paradisi. Pomeloer dyrkes i Sydøstasien, og grønt når moden snarere end gul.

Kumquat

Forskere er uenige om hvorvidt han kumquat er relateret til tangeriner. Det er i slægten Fortunella snarere end Citrus, men dens klassificering er under debat. Kumquats er en lille, aflang frugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com