Sådan tilføjes en ny telefonstik

June 8

Sådan tilføjes en ny telefonstik

Telefoner linjer transportere en elektrisk strøm, omend på en meget lille spænding, og tilslutte en ny jack til din eksisterende telefonlinjer er analog til at tilføje en ny outlet til din elektriske kredsløb. Som med alle elektriske kredsløb, telefonlinjer har varme og neutrale dirigenter og terminaler i stikkene er farvekodet for at forhindre miswiring. På grund af den lille spænding i telefonlinjer, sandsynligheden for at få et chok når du arbejder med dem er meget små, men du kan få en mærkbar ryk, hvis du rører en positiv bly eller terminal, når telefonen ringer.

Instruktioner

•Installer en RJ-11, RJ-14 eller RJ-25 jack på den nye placering. "RJ" står for "registreret jack", og nummeret angiver antallet af telefonlinjer det vil støtte. En RJ-11-stik har to terminaler og er velegnet til en enkelt telefonlinje. En RJ-14 jack har fire terminaler og en RJ-25 har seks, egnet til to og tre telefon forbindelser, hhv. Afhængigt af jack du har enten skrue det til baseboard eller anbringe det på indersiden af en forudinstalleret elektrisk boks af samme type, du vil bruge til en stikkontakt.

•Løsn dækning fra en eksisterende jack, hvorfra du kan tegne en telefon signal. Køre en længde af seks-dirigent Cat5 telefonkabel mellem stikkene og feed enderne ind i bunden af hver enkelt. Tråd kabel langs baseboards og langs døråbningen støbning, hæfte det ned med wire hæfteklammer. Du kan også køre kabel bag vægge, hvis det er muligt, eller gennem kælderen eller loftet.

•Strip beklædningen fra begge ender af kablet og udsætte enderne af de ledere, du har brug for, ved hjælp af en hobbykniv. Hvis du tilslutter en enkelt telefonlinje, strip blå/hvid par. For en anden linje, strip orange/hvid par, og hvis du har brug for en tredje linje, strip orange/hvid par. Twist nogen ubenyttede ledninger sammen og bøje dem af vejen.

•Tilslut blå/hvid parret til terminalerne mærket "Line 1" i den eksisterende jack. Hvis terminalen arrangeres i en række, er linje 1-terminaler det centrale par. Tilslut den blå ledning med hvide striber til terminalen markeret "Rasmussen," til "ring." Det er den negative terminal i telefon-kredsløb. Tilslut den ledning, hvid med blå striber til terminalen markeret "T," til "tip", som er den positive terminal. Løsn de terminal skruer med en skruetrækker og krog ledninger over dem, der allerede er tilsluttet til terminalerne, så spænd skruerne.

•Tilføj en anden linje af ledninger den orange ledning med hvide striber til "R" terminal for linje 2, og den hvide ledning med orange striber til "T" terminal for den pågældende linje. Tilføje en tredje linje ved at forbinde den grøn/hvide par til terminaler for linje 3 på samme måde.

• Tilslut anden enden af hver ledning til sin tilsvarende terminal i den nye jack, bruger den blå/hvid par til linje 1, orange/hvid for linje 2 og grøn/hvid til linje 3.

•Skru dækker på begge stik, stik en test telefon i et nyt og lyt efter en klartone. Kontroller dine ledninger forbindelser, hvis du ikke kan høre en, eller hvis det er kradse eller svage.

Tips & advarsler

  • CAT5 kabel har par dirigenter dækket med stribet isolering. Det udvikler mindre transmission støj end ældre telefonkabler med ensfarvet ledninger og er den nuværende standard for boliger telefonledninger.
  • Du kan også ledning en ny jack direkte til linje moduler i NID. Denne konfiguration kan bruge flere kabel, men det isolerer jack og forhindrer flere udfald i tilfælde af en fejl i et andet stik.
  • Telefonlinjer kan bære en dødbringende afgift, hvis lynet slår nærliggende under en elektrisk storm. Undgå arbejde på din telefonlinjer under storme.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com