Sådan laver du din egen sol skærm vindue belægninger

June 8

Ifølge City College Station, Texas, kan solar skærme blokere så meget som 80 procent af varmen fra sommersolen. Dette kan reducere sommer køling omkostninger væsentligt. En af de billigste måder at sikre denne beskyttelse er ved at gøre din egen sol skærm vindue belægninger. Processen er ikke svært, og solar screen kits kan købes enten online eller i isenkræmmere. Din sommer regninger vil aldrig være det samme.

Instruktioner

•Rengør ud på ydersiden af vinduet skærme hvor du vil blive hængende de solar nuancer. Bruge en stiv børste til at fjerne snavs eller blade. Vask ned windows med en have slangen og sprøjten. Tørres af med et håndklæde. Dette vil hjælpe dig med at opnå en mere nøjagtig måling.

•Measure indvendigt del af vinduet, både fra side til side og op og ned. Optage disse målinger.

•Measure sider af skærmen klip, hvis du bruger eksterne klip. Disse er de stykker, der holder hjørner af solar rammen sammen. Tage klippene i betragtning ved fastsættelsen af skærmstørrelsen, eller skyggen vil ikke passe. Mange klip er mellem 1/2 og 3/4 tommer på begge sider.

•Klippe sider af skærmen til den rigtige størrelse, tager klippet størrelser højde ved at trække dem fra vinduet side måling. For eksempel, hvis den rude indramme er 24 inches lang, og du bruger klip 3/4 tommer i bredden på begge sider, den ramme side skal skæres til 22 1/2 inches (3/4 inches x 2 er 1 1/2 inches. 24 inches minus 1 1/2 inches er 22 1/2 inches). Dette bør ske for bredden og højden af skærmen. Markere det ordentlige sted på skyggen bandage og så det med en nedstryger. Sand ned eventuelle grater med sandpapir eller en fil.

•Fit kanter af solar skyggen med vinduet Klip. Større skærme kan komme med en ekstra skinne, der er klippet hen over midten. Denne bandage skal også skæres til størrelse. De klip, der anvendes til disse seler, dog er ofte flush og behøver ikke at være kompenseret for når der skæres.

•Sæt skærmen på en flad overflade. Gulvet virker godt for dette. Den smalle kanal på bagsiden af skærmen skal opad.

•Unroll solar skærmen ud på rammen. Klippe det løst på størrelse med en saks.

•Lay ud spline langs længden af kanalen med skærmen under. Tryk spline i kanalen med en spline roller. Langsomt rulle spline rulle rundt om ruden, at trykke det ind i kanalen, når du arbejder omkring rammen indtil spline er trykket på plads omkring siderne. .

•Trim off enhver ekstra sløjfe med en hobbykniv. Også trim off enhver ekstra bit af skærmen stikker over kanten af spline.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com