Hjem retsmidler til rengøring persienner

June 8

Persienner er en fantastisk tilføjelse til hjemmet. De giver privatliv ved at skjule rummet fra uden for visning og de er gode til at blokere ud lys. Persienner er normalt lavet af træ eller metal, og består af lange, vandrette lameller med snore at trække dem op eller ned. Rengøring persienner bør gøres regelmæssigt, sammen med andre hovedrengøring. Hjem retsmidler er en omkostningseffektiv og forholdsvis let måde at rense din persienner.

Opvask sæbe

En nem og blid måde at rengøre persienner er med opvask sæbe. Første, Fjern persienner fra vinduet. Derefter, fylde et badekar med omkring fem inches af varmt vand blandet med et par sprøjter opvask sæbe. Placer persienner i vandet og krat ned blinds.

Vaskemidler

Vaskemidler kan også bruges til at rengøre persienner, svarende til opvask sæbe. Igen, fjerne blinds fra vinduet og placere dem i et badekar med fem inches af varmt vand, omkring halvdelen af en cap af vaskemidler er blevet tilføjet. Flydende vaskemiddel virker meget bedre end pulver vaskemiddel. Brug en klud eller svamp til at skrubbe persienner.

Flydende sæbe

Flydende sæbe og en blød klud er en nem måde at rengøre persienner uden at skulle tage dem ned fra vinduet. Fyld en sprayflaske det meste af vejen fyldt med varmt vand. Tilføje et par pumper af flydende håndsæbe og ryste. Spray blinds med blandingen og brug en blød klud til at tørre ned hver af blinds.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com