Kræver beton tagsten vedligeholdelse?

June 8

Kræver beton tagsten vedligeholdelse?

Du har en række valg, når det kommer til tagmaterialer. Almindelige materialer omfatter asfalt helvedesild, metal paneler, cedar shakes og beton fliser. Hver type har fordele og ulemper, og kræver en vis mængde af vedligeholdelse. Beton fliser kan vare op til 50 år, hvis korrekt installeret og vedligeholdt.

Bo ud af taget

Du kan nemt beskadige beton fliser på dit tag, hvis du går på dem forkert. Knækkede fliser kan tillade fugt, snavs, snavs og skadedyr til at nå underlag og forårsage betydelige skader. Beskadigede underlag skal udskiftes inden for et par år. Din bedste chance er at holde ud af taget. Hvis du skal gå på dit tag, skal du bruge en gang pad til at distribuere din vægt på tværs af en række fliser.

Holde det ren

Mos, alger og meldug vokser typisk ikke på beton tagsten, men de vokse på snavs og organisk snavs, der ophobes på dit tag. Der er ingen langsigtet metode til at forhindre vækst af mos, alger eller meldug på din beton tagsten, men det er muligt at fjerne dem gennem ordentlig rengøring, ifølge MonierLifetile hjemmesiden. Forskellige typer af beton fliser kan kræve lidt forskellige metoder til rengøring, men MonierLifetile anbefaler brug en højtrykspuler sat til ca. 1.200 pund pr. kvadrattomme afholdt på en til to fod fra fliserne. Våd beton tagsten kan være meget glatte. MonierLifetile hjemmeside anbefaler at bruge en professionel rengøring service snarere end at forsøge for at gøre det selv.

Forsegling og maleri

Konkrete tag fliser kommer i mange forskellige farver. Hvis du er tilfreds med farven på dine tagsten skal du forsegle dem ved hjælp af en klar akryl sealer. Hvis du foretrækker en anden farve kan du male beton tagsten med akryl maling. Dine tagsten skal rengøres og helt tørret før maling eller forsegling.

Erstatte brudt fliser

Knækkede fliser kan tillade fugt og snavs at trænge igennem dit tag. Du skal erstatte brudt fliser for at bevare integriteten af din tagdækning system. Du skal bryde op flise i mindre stykker og fjerne flisen helt, før du kan erstatte den. Patch enhver søm huller eller revner i underlag. Erstatte den ødelagte flise med en ny flise. Tag inspektion Solutions hjemmeside bemærker, at det er vanskeligt at matche fliser farver fra forskellige kørsler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com