Hvordan at rengøre en Vinyl brusebad gulv

June 9

Brusere er prime miljøer for skimmel og meldug vækst, hårdt vand pletter, olie og fedtet restkoncentrationer og plain gamle snavs. Vinyl brusebad gulve eller brusebad pander skal holde bruseren ren lettere, men ofte ikke-slip design på bruser floor fælder snavs og pletter, og overflade konturerne gør rengøring vanskelig pan. Flere strategier er nyttige i nærmer bruser rengøring problemer. Da ikke to brusere er præcis det samme, kan forsøger forskellige tilgange være den bedste måde at rengøre brusebad.

Instruktioner

•Pour ufortyndet destilleret hvid eddike i en sprayflaske, og slukke bruseren pan godt. Hvid eddike er glimrende som en anti-microbacterial agent, og det vil dræbe op til 80 procent af typerne af skimmel findes i de fleste miljøer. Tillad eddike til at sidde på panden i mindst 30 minutter før skylning med varmt vand.

•Spread papirhåndklæder langs bunden af bruseren pan. Mix 3% brintoverilte løsning: 1 del brintoverilte til 3 dele vand i en sprayflaske. Spray blandingen på papirhåndklæder, indtil de er gennemblødt. Tillad egenskaberne blegning af blandingen i mindst 30 minutter at trænge ind de ujævne gulvarealer og enhver overflade ridser.

•Wearing beskyttelseshandsker, fjerne gennemvædet papirservietter og smide dem. Mix 50/50 flydende vaskemidler og flydende opvask sæbe. (Sprøjte dem direkte på panden med rester af peroxid stadig til stede.) Sive en lille mængde af varmt vand fra vandhanen.

•Scrub bruseren pan godt bruge børsten og den gamle tandbørste. Hvis der stadig er hårdt vand pletter, derefter bruge en lime/rust remover produkt til at modvirke mineralerne. Gøre en sidste skylning med destilleret vand. (Det vil ikke forlade mineralforekomster.) Tør gryde med håndklæder til at forhindre vand pletblødning.

•Applicer en god bilvoks til brusebad pan at forsegle ridser og reducere lommer, hvor snavs kan indsamle. Bruge en gummimåtte til at forhindre skred.

Tips & advarsler

  • Hvis brusebad pan er beskadiget af nogen bruger slibende rensemidler, er derefter lakering vinyl overflade en mulighed. Hyppig rengøring for at løse vedvarende problemer såsom hårdt vand eller skimmelsvamp vil forhindre disse problemer bliver alvorlige. Holde en flaske eddike lige ved hånden, og spray brusebad gulv hyppigt for at fjerne mug.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com