Hvornår Nannyberry Viburnum blomst?

June 9

Nannyberry Kvalkved (Viburnum lentago) er en mange-stammede, løvfældende busk vokser til 16 feet og indfødte til østlige Nordamerika. I stand til at være en del af busk grænser, hegn, privacy skærme eller barrierer, nannyberry viburnum også har en ekstra fordel--det blomster.

Tidsramme

Den blomstrende periode af nannyberry viburnum finder sted under midten til slutningen af maj, bemærker University of Connecticut's online Plantedatabasen. Nannyberry viburnum blomster resultere i et bær, der gennemgår mange farveændringer før modning i efteråret til en blåsorte farve.

Blomst funktioner

Mangler nogen mærkbar aroma, er nannyberry viburnum blomster hvide. Blomsterne dukke op i kvaste (flad top grupperinger) så bred som 4½ inches. Blomsterne er små; når de er færdig med blomstrende, beskære busken, rådgiver webstedet Missouri botanisk have. De nye blomsterknopper til den næste dyrkning sæson form i sommermånederne.

Vækstbetingelser

Overvej at bruge nannyberry viburnum for sin blomstrende virkning, hvis du bor fra US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 til 8. Planten har frosthårdførhed og vokser i både solrig steder og dels skyggefulde steder. Nannyberry viburnum er en let busk til omplantning og det tager at tørre og fugtige områder med samme lethed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com