Hvordan man laver konkrete gryder med sandforme

June 9

Hvordan man laver konkrete gryder med sandforme

Konkrete gryder fundet i havecentre og specialbutikker er ofte meget dyre. Du kan gøre din egen med beton mix, sand og elementer, du sikkert allerede har omkring huset. Hjemmelavet konkrete gryder kan laves i nogen form eller størrelse du ønsker. Mængden af konkrete mix og sand til dette projekt afhænger af størrelsen på puljen eller gryder du gør.

Instruktioner

•Vælg en robust boks eller beholder der er større og bredere end den gryde, du ønsker at oprette. Sæt beholderen udendørs på fortovet eller en flad overflade. Arbejde indendørs hvis det udendørs temperatur er for koldt til komfort.

•Fyld container til nær top med legeplads sand, eller i det mindste en tomme eller to dybere end højden på din ønskede konkrete pot. Pack sand ned med dine hænder til at fjerne enhver luftlommer.

•Tryk på bunden af en stor salatskål eller andre passende objekt ind i sandet for at oprette din konkrete pot ydre form. Holde skålen oprejst. Drej skålen, når du trykker på, at skubbe det dybt ind i sandet og skaber en glat indtryk. Hvis bruger en ikke-runde form til at oprette figuren pot som en firkantet plantageejer, tryk plantageejer nedad uden at rotere det som du går. Hvis planter eller skål ikke vil skubbe i sandet, ophæve objektet og grave ud lidt sand under det ved hjælp af dine hænder, så pak sand omkring plantageejer til at oprette en pakket sand støber. Fjern forsigtigt figuren skål eller plantageejer fra sandet.

•Kombiner betonen blandes og vand pr. konkrete pakken instruktioner. Bland det i en spand og rør det med en maling stick eller dyvel.

•Pour en base lag af våd beton mindst 1/2-inch dybt ind i bunden af den sand støber. Dække en kort træ dyvel stramt med plastfolie. Tryk på dyvel lodret gennem våd cement i sand støber bunden, trykker det igennem til den sand lag til at oprette et drænhul for den konkrete pot. Efterlade dyvel sted, stikke op lidt gennem toppen af våd cement.

•Sno på ydersiden af en mindre skål eller gryde i plast wrap at skabe hul til din cement pot--jo mindre skål, jo tykkere cement puljen vil være. Sæt denne skål eller gryde på toppen af dyvel i den sand støber. Hæld mere våd beton omkring det, der udfylder et areal under skålen. Tryk på skålen ned, hvis det begynder at flyde eller flytte. Placer en mursten inde i skålen til at holde det på plads. Tillad formen konkrete pot til tørre i flere dage.

•Tag mursten og plastik indpakket skål fra den konkrete form. Løfte konkrete form ud af den sand støber. Skubbe dyvel ud af den bowl drænhul, hvis det er fast på plads. Iført arbejdshandsker, gnid indvendigt og uden for skål, herunder drænhul for at udglatte beton.

Tips & advarsler

  • Hvis du vil ændre op pot's farve, tilføje en lille konkrete nuance til mix, når det er vådt. Toner er tilgængelig i butikker, der sælger konkrete mix.
  • For en moderne touch, gøre den indre hul af pot off-center ved at placere formen inderskål off-center.
  • Brug gummihandsker hvis at gøre mere end én konkret pot, som den konkrete blanding kan tørre ud af dine hænder.
  • Hvis du vil oprette en konkret gryde eller skål uden et drænhul, fjerne dyvel.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com