Blomstrende Crabapple træ sygdomme

June 10

Blomstrende Crabapple træ sygdomme

Betragtes som en fire-sæson træet, fordi de giver året rundt interesse for enhver have, er blomstring crabapple træer et godt valg for små til mellemstore landskaber. Men som mange prydtræer, paradisæbler kan lide af nogle almindelige sygdomme, der ikke kan kun ødelægge deres udseende, men også dræbe dem, hvis venstre ubehandlet. Hvis du ikke har plantet en sygdom-resistent sort, bliver svampedræbende sprays nødt til at blive en del af din regelmæssig tree vedligeholdelse.

Apple skurv

Apple skurv kan være skyldige, hvis du bemærker oliven-farvet steder, der har en fløjl-lignende tekstur på ny blad vækst. Spotting på bladene og bladtab er to af de vigtigste symptomer på apple skurv, og disse steder kan dukke op på nogen blade på en blomstring crabapple. Ubehandlet infektion fører til olivengrøn steder, der bliver brune og derefter sort. Din blomstring crabapple vil også miste alle sine blade i midten af sommeren.

Apple skurv svampen Overvintrer i blade og derefter frigiver sporerne i foråret, der lander på ny vækst. Dette sker oftest, når bladene er våde. Det bedste forsvar mod apple skurv er at vælge en sort, som er resistente eller ved hjælp af en fungicid fra tid første knopper form indtil juni. Forebyggelse kan opnås ved at sprøjte tre til fem programmer af fungicid over en 10 - til 14-dages periode.

Brand Blight

Brand blight forårsager kronblade falder fra blomster på din blomstring crabapple. Se også efter visnen eller en brun-sort misfarvning på kronblade, kviste og skyder på bunden af dit træ. Med brand blight, kan døde blade blive siddende længe efter kviste er døde. Kviste påvirket med brand blight ofte kurve op på spidsen, hvilket gør dem ser ud som en hyrde crook.

En Erwinia amylovora bakterier er årsag til brand blight, og den overvintrer som apple skurv. Det er genfødt igen i foråret som følge af sprøjt regn. Bør du opdage, at et eller flere af dine træer har brand blight, er at fjerne de inficerede træ den bedste løsning. Bruge en antibiotisk spray for blomster for at forhindre brand blight.

Cedar - Apple Rust

Denne sygdom er mest udbredt i områder hvor ornamentale enebær og røde cedars er plantet ved siden af paradisæbler. Cedar - apple rust skaber orange misfarvninger på overfladen af bladene. På undersiden--lige overfor de orange steder--er en gruppering af kop-formede strukturer dannet der senere frigive sporer og inficere rød cedar og enebær udenom. De bedste forebyggende for cedar - apple rust er at have en one-mile afstand mellem alle røde cedars, enebær og paradisæbler. Hvis denne forebyggelse ikke er muligt, kan tre anvendelser af rust fungicid sprayes over en 10-dages periode. Denne form for forebyggelse af og kontrol har haft succes med at stoppe udbredelsen af cedertræ - apple rust.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com