Hvordan du udskifter en brudt elektrisk ledning

June 10

Elektrisk ledning bruges til at give en vej for elektriske ledninger. Conduit hjælper også til at beskytte de elektriske ledninger fra skader. Disse typer af ledningsanlæg kan blive beskadiget eller brudt af mange forskellige ting. Underjordiske conduit kan blive beskadiget under en udgravning, hvis lokationen conduit ikke er mærket før begynder at grave. Hvordan du udskifter en brudt conduit, afhænger af hvilken type ledning er blevet beskadiget og hvilken type hindringer findes. En lille del kan undertiden udskiftes, mens andre kræver en helt ny kanal.

Instruktioner

•Shut off den elektricitet, der strømmer gennem ledningerne i den knækkede conduit. Afbryde ene ende af ledningerne. Dette vil tillade dig at trække ene ende af ledningerne ud af kanalen. Sørg for at trække en pull reb i kanalen, som du trækker ledningen. Dette giver dig mulighed for at trække ledningerne tilbage i kanalen.

•Mark conduit 2 inches på hver side af conduit pause. Cut conduit på disse to punkter ved hjælp af conduit så. Gøre cut, jævn og lige. Løsn de støtte skruer, der holder kanalen på plads ved hjælp af skruetrækker eller stikket skruenøgler.

•Klippe et nyt stykke conduit samme længde som det gamle stykke, der blev fjernet. Placer conduit stik i hver ende af den nye kanal og sætter det ind i den eksisterende kanal, hvor de gamle afsnit var. Resecure conduit til væggen og trække ledningerne tilbage gennem conduit ved hjælp af pull-string. Endelig, Tilslut ledningerne, der blev afbrudt.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com